Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Z VALÚ-jem do hitrejšega nakupa vozovnic za smučišča in številnih ugodnosti

Tehnik Maks
Tehnik Maks
Pred 339 dnevi
·
Čas branja: 4
·
Poslušaj vsebino

Če ste na tekočem z našo aktualno ponudbo, potem veste, da vam že nekaj časa ponujamo VALÚ. Ta vam lahko v teh dnevih pride še kako prav, saj lahko pridete z njegovo pomočjo še hitreje do vozovnic za smučanje, ob tem pa ste deležni nekaterih ekskluzivnih ugodnosti. Katerih, vam povemo malce nižje. Pozabite na čakanje v vrsti zaradi nakupa smučarskih vozovnic. Kupite jih lahko kar v udobju domačega naslonjača.

Kaj sploh je VALÚ?

VALÚ je pametna denarnica v posebni brezplačni aplikaciji. To posebno aplikacijo si lahko prenesete iz trgovin Google Play, App Store in AppGallery. S pametno denarnico VALÚ lahko brezstično plačujete. Plačevanje torej poteka z mobitelom. S pametno denarnico lahko med drugim kupite tudi smučarske vozovnice.

Vozovnice za smučišča lahko kupite v VALÚ Marketu. Najdete ga v omenjeni brezplačni aplikaciji, lahko pa tudi na spletu na valu.si/market. V VALÚ Marketu lahko sicer kupite tudi karte za različne koncerte, predstave in tekme ter vozovnice za vlak.

VALU market

Izjemne ekskluzivne ugodnosti v času zimskih počitnic

Zahvaljujoč pametni denarnici VALÚ, ste lahko ta hip deležni nekaterih ekskluzivnih ugodnosti, ki se nanašajo na smučišča Krvavec, Rogla, Soriška planina in Golte.

Vas mika, da bi se odpravili na pohod na Krvavec ali pa na sankanje? VALÚ vam ob karti za kabinsko žičnico podari 5 EUR, da lahko po naporu še nekaj popijete ali pojeste v Hotelu Krvavec ali na plaži Krvavec; če pa raje smučate ali deskate, potem predlagamo izbiro dnevne vozovnice, ki prinaša 10% dobroimetja, od vrednosti vozovnice. Cena vozovnice je odvisna od starostne skupine, ki jo izberete ob nakupu (primer: dnevna vozovnica za odraslega znaša 35 EUR, kar pomeni, da dobite 3,5 EUR popusta). Popust unovčite ob nakupu hrane in pijače v Hotelu Krvavec in na Plaži Krvavec. Pri tem le pokažete črtno kodo, ki jo najdete v aplikaciji VALÚ v sklopu Market/Moje QRte.

Ob plačilu z VALÚ-jem v Hotelu Krvavec, na Plaži Krvavec in v Brunarici Kekec dobite hišni čaj brezplačno.

Za Soriško planino in Golte si lahko zagotovite nižjo ceno vozovnice ob nakupu v VALÚ Marketu – na Golteh vsak četrtek, na Soriški planini vsak torek. Dnevno vozovnico za odrasle za Soriško planino tako lahko v torek dobite že za 17,99 EUR namesto za 22 EUR, kolikor znaša redna cena.

Aktualne ugodnosti smo zbrali tudi na tej povezavi.

Kako kupiti smučarsko vozovnico s pametno denarnico VALÚ?

Morda se sprašujete, kako lahko kupite smučarske vozovnice s pametno denarnico VALÚ. Postopek je naslednji:

1. V aplikaciji VALÚ obiščite Market.

2. Odprite sklop Aktivnosti v gorah.

3. Sledite postopku izbire vozovnice.

4. Izberite možnost Naloži na kartico s čipom. Vnesite 23-mestno kodo, ki jo najdete na spodnjem levem robu kartice s čipom.

5. Nakup potrdite z gumbom Plačaj.S tem je plačilo zaključeno.

6. Vozovnico ste s tem tudi shranili na kartico s čipom, vidna pa je tudi v sklopu Moje QRte.

Še nekoliko podrobneje razložen postopek nakupa vozovnic za aktivnosti na smučiščih pa si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

Kartica s čipom

Pri postopkih nakupa smučarske vozovnice smo omenili kartico s čipom. Če želite kartico s čipom, nam pišite na info@valu.si, mi pa vam sporočimo, kje jo lahko prevzamete. Predlagamo, do dopišete še svoje ime in priimek, telefonsko številko in kraj bivanja, da se bomo lažje uskladili.

Kartica s čipom

Namen omenjene kartice je, da jo uporabljate kot vozovnico na slovenskih in tujih smučiščih, ki uporabljajo sistem SkiData. Na to kartico lahko prenesete vozovnico, ki ste jo kupili prek aplikacije oziroma pametne denarnice VALÚ.

Kartica je namenjena večkratni uporabi. Če se nameravate v letošnji smučarski sezoni še večkrat odpraviti na bele strmine, se vam jo izplača pridobiti in uporabljati VALÚ.