Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Ves šport in najboljše nogometne lige na NEO

Tehnik Maks
Tehnik Maks
Pred 343 dnevi
·
Čas branja: 2 minuti
·
Poslušaj vsebino

Ko se zaključujejo veliki nogometni turnirji, se boj za prihodnjo sezono lovorik že pričenja! Običajno bi v tem času že bili v nizkem štartu za svetovno prvenstvo, a to bo na sporedu šele novembra, saj letos poteka v Katarju.

A brez skrbi, tudi v poletnih mesecih naročnikom NEO športa ne bo manjkalo. Ravnokar je v zaključni fazi svetovno prvenstvo elitne skupine v hokeju, ki se ji bodo prihodnjič pridružili tudi naši Risi. Na Ptuju se na atletskem mitingu mednarodne atletske lige Telekoma Slovenije merijo naši najboljši atleti v teku, skoku, metu diska in drugih športih. Medtem vsi držimo pesti za Tima Gajserja v motokrosu prestižnega razreda MXGP. Kolesarsko sezono velikih tekem je otvoril Giro d’Italia, v Parizu poteka teniški grand slam turnir Roland Garros, v ZDA pa končnica hokejske lige NHL.

Vsi ti športni dogodki so na voljo v živo ali z zamikom naročnikom NEO. Na voljo je kar 18 športnih kanalov, ki so vsi vključeni v programsko shemo Mega HD, najbolj atraktivne pa najdete tudi v drugih shemah z opcijo Šport, ki prinaša vse kanale Arena Sport in Šport TV.

Ker še ne bo svetovnega prvenstva v nogometu, pa bo kmalu že štart nove sezone najboljših nogometnih lig, ki jih lahko spremljate na NEO: italijanske Serie A, španske La Lige, francoske Ligue 1 in od avgusta naprej tudi prestižne angleške Premier League.