Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Tehnik vam priporoča te štiri odlične izdelke

Tehnik Maks
Tehnik Maks
Pred 191 dnevi
·
Čas branja: 4 minute
·
Poslušaj vsebino

Pri Tehniku vam večkrat priporočimo izdelke, ki se nam zdijo vredni nakupa. Spodaj vam priporočamo še štiri izdelke: zelo uporabno električno pečico, priročen čistilnik oken, napreden dron in klimatsko napravo, ki lahko v teh poletnih dneh pride še kako prav.

Vse štiri spodnje izdelke lahko kupite pri Telekomu Slovenije. Prva dva izven Programa zvestobe, druga dva pa v okviru njega.

Vas pa vabimo, da si ogledate tudi E-trgovino Telekoma Slovenije. V njej lahko najdete še veliko odličnih izdelkov, ki vam lahko polepšajo poletne dni.

Električna pečica Camry CAMGA-CR6018

Električna pečica Camry CAMGA-CR6018 z žarom je lahko odličen dodatek k vsakemu domu. Ponaša se z nizko ceno, precejšnjo zmogljivostjo in dobro izdelavo.

Camry CAMGA 1

Električna pečica Camry CAMGA-CR6018 je primerna za pripravo različnih vrst jedi. Grelni elementi so iz nerjavečega jekla. Omogoča temperaturo od 90 do 230°C in tri načine ogrevanja.

Ima tudi uporaben časovnik in zelo solidno velik notranji prostor, tako da lahko v njej spečemo kar nekaj hrane. Njene notranje mere so (Š x V x G) 39 x 21 x 30 cm.

Čistilnik oken Kärcher WV 2 Premium

Zelo lepo je, če imamo okna v svojem domu čista. Ne samo, da so takšna okna lepša na pogled, v prostor nam prinesejo tudi več dnevne svetlobe. Do res čistih oken lahko pridemo z različnimi pripomočki. Po našem mnenju je zelo dober pripomoček Kärcherev čistilnik oken.

Kärcher WV 2

Čistilnik oken Kärcher WV 2 Premium zna zelo lepo očistiti okna. Pri delovanju po našem mnenju ni preglasen. Je pa tudi relativno lahek, kar je tudi pomembno.

Čistilnik Kärcher WV 2 Premium ima precejšnjo zmogljivost čiščenja na eno polnjenje (približno 105 kvadratnih metrov). Pohvali pa se lahko tudi z vsestranskostjo. Ne samo, da se ga lahko uporabi za čiščenje oken, temveč tudi za čiščenje ogledal, ploščic in še česa.

Če želite, da bo vaš dom v prihodnje čist, ne spreglejte čistilca oken Kärcher WV 2 Premium. Po našem mnenju je vreden svoje cene.

Dron DJi Mavic Air 2S Fly More Combo

Droni nam lahko nudijo veliko zabave. So pa lahko tudi odličen pripomoček za profesionalne ustvarjalce videovsebin. Na trgu lahko danes najdemo kar nekaj dronov. Nam pri Tehniku je zelo všeč DJi Mavic Air 2S, ki ga lahko kupite tudi pri Telekomu Slovenije.

Dji Mavic Air 3

Dron DJi Mavic Air 2S ima vgrajen 2,54-centimetrski senzor CMOS, ob pomoči katerega lahko izdeluje kakovostne posnetke. Do odličnega končnega rezultata uporabnik tako potrebuje samo še primerne kadre.

Če boste omenjeni dron kupili pri Telekomu Slovenije, boste v kompletu dobili še cel kup dodatkov. Set filtrov ND, polnilno postajo za baterije, torbo za na ramo … Za več informacij v zvezi s tem dronom predlagamo, da si ogledate spletno mesto Telekoma Slovenije.

Klimatska naprava LG ARTCOOL Gallery A12FT z montažo

Poletja so v zadnjih letih zelo vroča. Za marsikoga preveč. Prav zato so klimatske naprave še kako zaželen izdelek. Če ste eden izmed tistih, ki še nimajo klimatske naprave in jo nameravajo kupiti, vam pri Tehniku priporočamo LG-jevo ARTCOOL Gallery A12FT.

Lg Artcool Gallery 4

Omenjena LG-jeva klimatska naprava učinkovito ohladi ali ogreje prostor, hkrati pa je tudi videti dobro (v mislih imamo predvsem njeno notranjo enoto). Za marsikatero sodobno klimatsko napravo bi težko rekli, da polepša prostor. Verjamemo, da bi za to LG-jevo kdo rekel, da ga. Sprednji del notranje enote klimatske naprave LG ARTCOOL A12FT je z okvirjem in sliko na pogled precej drugačen in po našem mnenju popestri prostor.

Pri Tehniku vsekakor pozdravljamo LG-jevo oblikovalsko drznost v zadnjih letih. V lanskem letu nas je LG presenetil z mobitelom WING, ki z obliko zares izstopa. V zadnjih letih je ta južnokorejski gigant predstavil tudi izjemno tanke televizorje, ki se jih postavi na steno. Teh televizorjev pri Telekomu Slovenije sicer v času pisanja tega članka niste mogli kupiti, ste pa lahko nekatere druge LG-jeve, ki ponujajo primerljivo sliko.