Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Tehnik v novi preobleki

Tehnik Maks
Tehnik Maks
Pred 13 dnevi
·
Čas branja: 2 min
·
Poslušaj vsebino

Vaš in naš najljubši blog o mobilnih tehnologijah, zabavnih vsebinah in življenjskem slogu je s prenovo spletne strani Telekoma Slovenije tudi sam dočakal novo podobo.

Osnovne kategorije člankov so sedaj bolj izpostavljene in lažje dostopne, nova grafična podoba omogoča tudi lažje in hitrejše branje. Dodali smo tudi novo funkcionalnost glasovnega branja člankov, ki je na voljo tako na spletni kot tudi na mobilni različici.

Pixel True Mockup1

Tudi z novim oblikovanjem bo Tehnik še naprej osredotočen na vsebine, ki jih radi prebirate. Nadaljevali bomo s testi na dlani novih mobitelov, pametnih ur, igralnih konzol in drugih naprav zabavne elektronike, prinašali bomo sveže novice iz mobilnega sveta, ponujali nasvete glede uporabe najnovejših tehnologij in priporočila za ogled najbolj atraktivnih filmov, serij in drugih vsebin v ponudbi televizijskih storitev Telekoma Slovenije.

Mobile

Poiščite nas tudi na družbenih omrežij in nam sporočite svoje mnenje glede prenove in glede tega, kakšnih vsebin bi radi na Tehniku brali še več.