Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Pametne ure v E-trgovini Telekoma Slovenije

Tehnik Maks
Tehnik Maks
Pred 346 dnevi
·
Čas branja: 4
·
Poslušaj vsebino

Pametna ura omogoča prikaz obvestil s telefona, spremljanje telesne aktivnosti, merjenje srčnega utripa ali analiziranje spanja.

Pametne ure ne podajo zgolj časa in datuma, temveč množico ključnih informacij, ki bi jih sicer iskali na telefonu, denimo obvestila glede sporočil, klicev, odzivov iz družabnih omrežij in podobnega, poleg tega pa z vse naprednejšimi senzorji pomagajo uporabnikom tudi pri športu in aktivnem življenju. V E-trgovini Telekoma Slovenije smo pripravili izbor najbolj atraktivnih pametnih ur v naši ponudbi.

Pametna ura Garmin Venu 2

Garmin je eno najbolj priznanih imen med pametnimi urami za športnike, saj delajo vzdržljive, na vodo, udarce in prah odporne ure z dolgim delovanjem baterije, ki so primerne za tudi najbolj težavne podvige. Venu 2 je ravno tako trdoživa, a je korak bližje klasičnim, naprednim pametnim uram, saj ponuja velik zaslon AMOLED z upravljanjem na dotik, ki je odlično berljiv tudi pri močni svetlobi ter ponuja zabavne funkcionalnosti, kot je poslušanje glasbe prek slušalk Bluetooth. A ključne so športne s samodejnim merjenjem srčnega utripa, profili za različne vadbe in športe, samodejnim zaznavanjem aktivnosti in ponovitev, načrti vadb in vodenimi treningi. Ura tako omogoča spremljanje fizične pripravljenosti in vas usmerja k doseganju boljših rezultatov.

Slika2

Pametna ura Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm LTE

Samsungov paradni konj je na prvi pogled videti kot klasična zapestna ura, vendar je podoba kazalcev in kronometrov le funkcija zaslona Super AMOLED, ki zmore prikazati vse najnaprednejše funkcionalnosti pametne ure, sploh v povezavi s telefoni Samsung. Podpora za LTE pa pomeni, da telefona pravzaprav ne potrebujete, saj se ura sama povezuje v omrežje 4G/LTE, kar med drugim omogoča telefoniranje ali poslušanje glasbe iz pretočne storitve z uporabo slušalk Bluetooth. Ponaša se tudi z novim senzorjem BioActive za natančnejše merjenje srčnega utripa, kar seveda pomeni, da zagotavlja tudi podporo pri številnih športnih aktivnostih.

Slika3

Pametna ura Apple Watch Series S7 GPS 41mm Sport Band

Applove pametne ure pri številnih funkcionalnostih orjejo ledino in upravičeno veljajo za najboljše v svojem razredu, sploh za uporabnike Applovih telefonov iPhone. Najnovejša generacija Series 7 se ponaša s še večjim zaslonom in hitrejšim polnjenjem. Upravljanje je mogoče prek zaslona na dotik in gumbka ob strani, še lažje pa je skozi glasovne ukaze pametni asistentki Siri. Apple Watch je pametna ura tudi v smislu podpore številnih aplikacij, pri čemer gre za posebne različice mobilnih aplikacij, ki omogočajo uporabo dodatnih ali pa omejenih funkcionalnosti kar na uri. Senzorji za srčni utrip, merilec kisika v krvi in EKG so med najboljšimi v razredu pametnih ur.

Slika4

Fitnes zapestnica Swisstone SW 600 HR

Če bi želeli na roki nositi manjšo, preprostejšo in cenejšo napravo, ki pa še zmeraj ponuja funkcionalnosti za aktivno življenje, potem je fitnes zapestnica boljša odločitev kot pametna ura. Swisstone SW 600 HR je diskretna zapestnica s temnim zaslonom, ki omogoča merjenje srčnega utripa, hitrosti, razdalje, kisika v krvi, spanja in porabe kalorij, skratka vseh podatkov, ki jih potrebujete za aktivno življenje.

Slika5

Komplet pametnih ur Samsung Galaxy Watch4 44mm BT in Galaxy Watch4 40mm BT

Samsung v posebni akciji ponuja tudi komplet pametnih ur zanj in zanjo, ki parom omogoča, da bolje in bolj elegantno usklajujejo svoj čas. Večja ura ima zaslon premera 44 mm, manjša pa 40 mm, obe pa ponujata širok nabor funkcionalnosti, tako pametnih kot športnih, vključno z merilnikom športnega utripa, pospeška, barometrom in EKG-jem. Kljub šik videzu sta obe uri tudi odporni na vodo ter zadostujeta visokim standardom pri odpornosti na udarce in prah, da se lahko obnesejo tudi pri večini športnih aktivnosti.

Slika6

Navedene izdelke, kot še vrsto drugih, si lahko ogledate in kupite v E-trgovini Telekoma Slovenije.