Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Galaxy Watch 4 Classic: ura, ki bi lahko zelo konkurirala uram Apple Watch

Tehnik Maks
Tehnik Maks
Pred 184 dnevi
·
Čas branja: 3 minute
·
Poslušaj vsebino

Spletna stran AndroidHeadlines je razkrila številne informacije v zvezi s Samsungovo prihajajočo pametno uro Galaxy Watch 4 Classic. Hkrati je objavila tudi kar nekaj t. i. render fotografij te pametne ure in najavila tudi prihod modela Active.

Fotografije ure Galaxy Watch 4 Classic, ki jih je objavila omenjena spletna stran, si lahko ogledate tukaj (na fotografiji v tem članku je Galaxy Watch3).

Kot lahko vidimo, naj bi imela Galaxy Watch 4 Classic atraktiven dizajn. Ne pretirano izstopajočega, a še vedno dovolj drznega. Opazimo lahko, da naj bi Samsungova novinka imela na stranskem delu dva gumba in da naj bi bila na voljo v različnih barvnih različicah. Na fotografijah jo lahko vidimo s srebrnim in črnim ohišjem ter s črnim, sivim in belim pasom. Nam pri Tehniku vse te barvne različice delujejo zelo atraktivno.

Spletna stran AndroidHeadlines pravi, da bo Galaxy Watch 4 Classic na voljo v kar treh velikostih, in sicer v največji 46 mm in v nekoliko manjših 42 in 44 mm. Širok izbor velikosti vsekakor pozdravljamo.

Ura Galaxy Watch 4 Classic bi utegnila biti na voljo z dvema različnima ohišjema (upoštevaje material). AndroidHeadlines omenja ohišje iz nerjavečega jekla in ohišje iz aluminija.

Odporna Galaxy Watch 4 Classic

Za dobro odpornost pametne ure ni pomemben samo material, iz katerega je ohišje. Pomembno je tudi steklo, ki je postavljeno čez zaslon. Sodeč po pisanju AndroidHeadlines bo imela Samsungova novinka na zaslonu kakovostno steklo Gorilla Glass DX ali DX+.

Zdi se, da bo imela Galaxy Watch 4 Classic dobro strojno opremo. A da je neka pametna ura dobra, mora seveda imeti tudi dobro programsko opremo. Po pisanju omenjene spletne strani lahko pričakujemo, da bo Galaxy Watch 4 Classic imela nov operacijski sistem, ki sta ga skupaj razvila Google in Samsung. Glede na to, da za tem operacijskim sistemom stojita takšna giganta, bo ura Galaxy Watch 4 Classic tudi po programski plati verjetno nudila ogromno.

Verjetno se sprašujete, kdaj točno bo predstavljena. V času pisanja tega članka uradne informacije o tem nismo imeli. Bi se pa sodeč po pisanju AndroidHeadlines predstavitev nove ure Galaxy Watch lahko zgodila v prihodnjih nekaj tednih.

Vira: Androidheadlines.com (tekst)Samsungmobilepress.com (slika).