Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Mobitela Pixel 6 in Pixel 6 Pro naj bi imela zelo poseben dizajn

Tehnik Maks
Tehnik Maks
Pred 182 dnevi
·
Čas branja: 3
·
Poslušaj vsebino

Jon Prosser s kanala YouTube FRONT PAGE TECH je pokazal t. i. render posnetke, na katerih naj bi bila Googlova prihajajoča mobitela Pixel 6 in Pixel 6 Pro. Ti nakazujejo, da bosta Pixla 6 na trgu precej izstopala.

Omenjene posnetke si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku ali pa na tem spletnem naslovu.

Mobiteloma Pixel 6 in Pixel 6 Pro očitno ne bomo mogli očitati tega, da sta vizualno dolgočasna. Sodeč po posnetkih, ki jih je objavil Prosser, imata namreč zelo poseben zadek. Zadek, ki izstopa. Dobesedno. Kot je videti, imata kameri oziroma kamere na zadnji strani postavljene v poseben izbočen trak. Pri Tehniku ne pomnimo, da bi pri kakšnem mobitelu videli takšen trak. Videti je tudi, da imata oba mobitela predel nad tem trakom v zelo izstopajoči oranžni barvi, predel pod trakom pa v svetlejšem tonu.

Po fotografijah sodeč, ima Pixel 6 Pro na zadnjem delu tri kamere, Pixel 6 pa dve. Zdi se, da je Pixel 6 Pro torej zmogljivejši na področju fotografiranja in snemanja. To na neki način nakazuje že besedica »Pro« v njegovem imenu.

Sprednji strani pri Googlovih novincih očitno nista tako zelo posebni. Kot je videti na posnetkih, imata oba mobitela tanke robove okrog zaslona in po eno kamero v zgornjem delu zaslona. Videti je tudi, da imata bralnik prstnih odtisov v zaslonu.

Pixel 6 Pro bo očitno na voljo tudi v eni prav posebni različici, ki je barvno drugačna. Kot je videti na eni od fotografij, je ta v barvah šampanjca. Deluje zelo atraktivno. Zdi se nam, da bosta Pixel 6 in Pixel 6 Pro polarizirala kupce. Po našem mnenju bo nekaterim njun dizajn izjemno všeč, drugim pa niti najmanj. Nam pri Tehniku je všeč, a okusi med uporabniki so seveda različni.

Žal ne vemo, kdaj natanko bosta Pixel 6 in Pixel 6 Pro predstavljena. Je pa Google v preteklosti že več mobitelov Pixel predstavil oktobra oziroma konec septembra. Prav zato se zdi povsem mogoče, da bo v tem času predstavil tudi ta modela.

Pri Telekomu Slovenije smo v preteklosti že prodajali mobitele Pixel. Spremljajte našo ponudbo in morda boste v njej spet našli kakšnega. Lahko pa že zdaj v njej najdete cel kup vrhunskih mobitelov. Applove, Samsungove, Huaweijeve …