Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Garmin z novima tekaškima urama Forerunner 965 in 265

Tehnik Maks
Tehnik Maks
Pred 340 dnevi
·
Čas branja: 2
·
Poslušaj vsebino

Garmin je nedavno predstavil dve novi različici priljubljenih tekaških ur, Forerunner 965 in Forerunner 265.

Pri obeh gre za klasično letno nadgradnjo, ki prinaša nekaj novih funkcionalnosti, obenem pa bolj varčnim kupcem omogoča, da lanske modele kupijo nekoliko ceneje.

Ključna novost na Garmin Forerunner 965 je nov zaslon s tehnologijo AMOLED, ki je bolj svetel od predhodnika in se ponaša z bolj živimi barvami. Zaslon je tudi malenkost večji (1,4 palca namesto 1,3) in ga obkroža obroč iz titana. Izboljšano je tudi trajanje baterije, vendar pa je Forerunner 965 zaenkrat na voljo zgolj v osnovni različici, medtem ko bo na solarno (s sončnimi celicami na zaslonu) in LTE (z mobilno komunikacijo) treba še počakati. Sicer pa je Garmin Forerunner 965 najboljša in najbolj zmogljiva tekaška oziroma triatlonska ura iz Garminove ponudbe, ki podpira širok nabor športov, možnost poslušanja glasbe z ure (vključno s Spotifyjem) in meritve vseh zdravstvenih in atletskih funkcionalnosti, ki so trenutno na voljo.

Kot je mogoče sklepati iz številke, je Garmin Forerunner 265 nekoliko cenejši model, a je daleč od tega, da bi bil cenen. Podobno kot 965 je tudi ta opremljen z zaslonom AMOLED, pri Garminu pa so ukinili osnovno različico, ki ni imela podpore za glasbo, kar se tudi pozna pri ceni. Je pa še zmeraj na voljo v dveh različicah glede na velikost, torej klasičen Forerunner 265 in Forerunner 265S, pri čemer sta obe manjši kot Forerunner 965. Sicer pa je tudi 265 izjemno zmogljiva športna ura s širokim naborom funkcionalnosti in načinov rabe, ki bo zadovoljila vse potrebe rekreativnih tekačev, tudi maratoncev.

Si predstavljate, da bi na naslednjem tekmovanju dosegli svoj najboljši rezultat vseh časov? In bi vam osebno prilagojeni dnevni predlogi za vadbo pomagali doseči nekaj, česar niste še nikoli doslej? S pametno uro Forerunner 265 in 965 bo vsak vpogled blestel na barvnem zaslonu na dotik. Pripravite se, da rezultat še izboljšate.