Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Galaxy S21 FE bi bil lahko naslednji pomemben mobitel od Samsunga

Tehnik Maks
Tehnik Maks
Pred 188 dnevi
·
Čas branja: 3 minute
·
Poslušaj vsebino

Samsung je v marcu lanskega leta ponudil več mobitelov Galaxy S20. Ti mobiteli so ob prihodu na trg veljali za ene izmed najboljših. So pa bili tudi eni izmed najdražjih, tako da niso bili vsem kupcem dosegljivi.

Kasneje, natančneje jeseni, je šel južnokorejski tehnološki gigant kupcem nasproti in dal v prodajo še enega Galaxyja S20, in sicer Galaxyja S20 FE (na zgornji sliki). Ta je prav tako ponudil odlične specifikacije, a je bil hkrati cenovno precej dostopen. Bil je tako odlična izbira za tiste, ki so želeli odličen mobitel za ugodno ceno. Vse pa sedaj kaže na to, da bo Samsung letos naredil podobno potezo in bo spet ponudil mobitel z oznako FE.

Že pred časom se je omenjalo, da je v razvoju naprava z oznako SM-G990B. Ta naprava bi lahko bila Galaxy S21 FE. O njej vemo vse več in več informacij. Te vsekakor nakazujejo na to, da gre za zmogljivo napravo. V teh dnevih se je znašla tudi na spletni strani Geekbench Browser (mi smo za to izvedeli na spletni strani Slashleaks), katera razkriva nekaj njene strojne opreme.

Sodeč po tem, kar je zapisano na spletni strani GeekBench Browser in na Slashleaks ima SM-G990 Android 11, zmogljivi čip Snapdragon 888 ter 6 GB RAM pomnilnika. Naprava naj bi torej imela takšen čip, kot ga imajo že mobiteli Galaxy S21. Imela pa naj bi tudi nekaj manj RAM pomnilnika, kot ga imajo slednji. Manj pomnilnika ne preseneča, saj ni za pričakovati, da bo naprava popolnoma enako zmogljiva, kot so mobiteli Galaxy S21, a hkrati stala manj. Pred časom se je omenjalo, da bo naprava z oznako SM-G990B na voljo v več barvnih variantah (bela, roza, siva/srebrna in vijolična). Prav tako se je omenjalo, da bo imela 128 in 256 GB internega spomina ter podporo za omrežja 5G.

S podporo za omrežja 5G bi bila naprava z oznako SM-G990B lahko primerna izbira za vstop v naše hitro omrežje 5G.

Pri Telekomu Slovenije vam sicer že ta hip ponujamo kar nekaj odličnih mobitelov, ki jih lahko priklopite v 5G omrežje. Med drugim vam ponujamo mobitele:

Celoten spisek 5G mobitelov, ki jih prodajamo pri nas, si lahko ogledate tukaj. Celoten spisek vseh mobitelov, ki jih prodajamo, pa tukaj.

Viri: Slashleaks.com Browser.geekbench.comSamsungmobilepress.com