Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Odlične aplikacije za Android, ki smo jih uporabljali v letu 2020

Tehnik Maks
Tehnik Maks
Pred 193 dnevi
·
Čas branja: 5 minut
·
Poslušaj vsebino

Leto 2020 gre h koncu in pri Tehniku smo se zato odločili, da v tem članku izpostavimo nekaj zelo dobrih mobilnih aplikacij za Android, ki smo jih uporabniki lahko v tem letu uporabljali.

Gre za aplikacije različnih kategorij. Vse si lahko na mobilno napravo namestite brezplačno. Ponujajo pa nekatere izmed njih znotraj njih nakupe. Če imate tudi vi kakšno dobro aplikacijo »v rokavu«, bomo veseli, če nam jo zaupate v tem članku med komentarji. Z veseljem jo bomo preizkusili.

Find my phone whistle - Whistle to find your phone

Find my phone whistle - Whistle to find your phone je zelo uporabna aplikacija. Z njeno pomočjo lahko zelo enostavno najdemo svoj mobitel, ko ne vemo, kje v bližini ga imamo.

Omenjena aplikacija nas posluša, in ko ji zažvižgamo, lahko na naši mobilni napravi vklopi vibracijo, izbrani zvok in svetilko. S tem nam pokaže, kje se naša naprava nahaja. Naštete stvari lahko vklopi tudi, če imamo zvonjenje nastavljeno na tiho.

Ruler

Vsakomur se kdaj zgodi, da mora kaj izmeriti. Ko pride do tega, pa danes ni treba imeti v žepu namenskega metra. Na pametni mobitel si lahko enostavno naložimo namensko aplikacijo, ki zna meriti razdalje. Zelo dobra takšna aplikacija je Ruler.

Aplikacija Ruler se zelo dobro obnese. Ko jo prvič poženemo, jo moramo ob pomoči nekega drugega metra nastaviti, nato pa jo že lahko uporabljamo za merjenje krajših razdalj.

Nova Launcher

Aplikacija Nova Launcher je marsikateremu uporabniku mobilnih naprav z Androidom že zelo dobro poznana. Če je še ne poznate, je morda zdaj pravi čas za to. Aplikacija uporabnikom omogoča, da si spremenijo in dodobra prilagodijo namizje na Androidu. Nanj lahko ob pomoči aplikacije dodajajo na primer več ikon in podobno.

Prva pomoč

Prva pomoč je aplikacija, ki smo jo s pomočjo različnih partnerjev izdelali in ponudili pri Telekomu Slovenije. V tej aplikaciji boste dobili koristne napotke oziroma informacije, povezane s prvo pomočjo.

Ni pa to edina aplikacija, ki smo jo ponudili pri Telekomu Slovenije. Smo še druge. Tukaj si lahko ogledate, katere.

Home Workout

Home Workout je odlična športna aplikacija. Podaja nam vadbe, ki jih lahko izvajamo doma. Številne vadbe lahko izvajate brez kakršnekoli opreme, za nekatere pa potrebujete kak dodatek, ki ga marsikdo že ima doma (npr. stol). Če želite ohranjati oziroma izboljšati svojo fizično formo, je ta aplikacija kot nalašč za vas.

Top Android aplikacija 2020

Kitchen Timer

Aplikacija Kitchen Timer nam je lahko v pomoč med kuhanjem. Nastavimo namreč lahko različne alarme, ki nas opozarjajo, da so stvari, ki jih kuhamo, skuhane. S Kitchen Timer se nam krompir ne bo več kuhal predolgo ali meso speklo premalo. Aplikacija je preprosta za uporabo, tako da jo boste obvladali en dva tri.

FitMenCook

Ko že omenjamo aplikacijo za treniranje in aplikacijo, ki nas opozarja, da je določena stvar kuhana, naj omenimo še aplikacijo FitMenCook, ki lepo poveže obe. Z aplikacijo FitMencook lahko najdemo številne okusne in zdrave recepte za pripravo hrane. Obstajajo sicer še številne druge podobne aplikacije, a ta se nam je zdela vredna izpostavitve.

Todoist

Todoist je aplikacija, v katero lahko vnašamo opravila, ki jih moramo opraviti, dogodke, ki nas čakajo v prihodnosti, in podobno. Zahvaljujoč tej aplikaciji tako na vnesene stvari ne pozabimo. Aplikacija je torej še kako uporabna. Všeč vam bo.

Google Drive

Aplikacija Google Drive je že precej časa med nami, a ker je zelo uporabna, se nam zdi vredno, da jo omenimo. Bistvo te aplikacije je, da lahko prek nje nalagamo v oblak datoteke iz svoje mobilne naprave, hkrati pa lahko prek nje tudi dostopamo do datotek, ki smo jih že predhodno naložili v oblak (lahko tudi na kakšni drugi napravi).

Photo Editor Pro

Kot zadnjo bi omenili še aplikacijo Photo Editor Pro. Z njeno pomočjo lahko fotografije, ki jih imamo na mobilni napravi, dodobra predelamo oziroma izboljšamo. Aplikacija ponuja kar nekaj orodij, ki nam to omogočajo.