Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

200 tisoč naročnikov NEO in posebna akcija Samsung

Igor Harb
Igor Harb
Pred 86 dnevi
·
Čas branja: 3 min
·
Poslušaj vsebino

Telekom Slovenije je v svoje omrežje priključil 200 tisočega naročnika na platformi NEO, ki dokazano prinaša najboljšo izkušnjo televizije.

Telekom Slovenije je dosegel ta mejnik v manj kot petih letih od predstavitve nove platforme NEO in TV-komunikatorja NEO Smartbox.

Priklop na NEO in najboljše omrežje v Sloveniji je v zadnjem letu postal še posebej preprost in takojšen, saj uporabnik ob podpisu pogodbe prejme mobilni modem za povezavo v vrhunska omrežja 4G in 5G, ki ga doma zgolj vklopi in nanj poveže do 3 TV-komunikatorje NEO Smartbox, da lahko nemudoma aktivira najboljšo izkušnjo televizije. Tako ni treba počakati na tehnike in vklop fiksnega priključka, temveč se lahko takoj priklopi v internet in začne gledati televizijo.

TS NY Social SAJ V2 SEBA 1200X628

Fiksne storitve in televizija v paketih NEO so trenutno na voljo v prodajni akciji po enotni ceni 28 EUR za prvo leto uporabe. To velja tudi za najbogatejši paket NEO C, ki prinaša hitrost internetne povezave do 1 Gb/s in več kot 260 televizijskih programov, vključno z najboljšimi športnimi, filmskimi, dokumentarnimi in zabavnimi vsebinami.

Telekom Slovenije novim naročnikom paketov NEO zagotavlja garancijo zadovoljstva, kar jim omogoča , da storitev testirajo 30 dni in če z uporabo ne bi bili zadovoljni, prekinejo razmerje z vračilom denarja.

Ob koncu leta je Telekom Slovenije pripravil še posebno akcijo, ki bo navdušila uporabnike mobitelov Samsung, saj lahko ob nakupu novega mobitela Samsung po akcijski ceni in podpisu 2-letne naročniške pogodbe pridobijo ugodnost 6 mesecev brez naročnine. Ugodnost velja za nekatere izmed najbolj atraktivnih mobitelov in sicer Samsung Galaxy S23 5G, Samsung Galaxy S23+ 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Samsung Galaxy Z Flip5 5G in Samsung Galaxy Z Fold5 5G, ki so na voljo pri Telekomu Slovenije po posebej ugodnih cenah. Ta akcija je na voljo naročnikom mobilnih paketov Naj, SUPR in Druga številka ter naročnikom fiksnih paketov NEO in 360 Varni.

Spremljajte Tehnik na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, X in TikTok.