Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Ukinitev storitve Komunikator s 1. 9. 2020

6. 7. 2020

V Telekomu Slovenije svojim uporabnikom zagotavljamo najnaprednejše in najsodobnejše informacijsko-komunikacijske tehnologije in storitve. Skladno s tem ponudbo nenehno nadgrajujemo in jo razvijamo glede na trende, potrebe uporabnikov in tehnološke rešitve.

Obveščamo vas, da s 1. septembrom 2020 ukinjamo storitev Komunikator. Z navedenim dnem bo naročnikom z aktivno storitvijo Komunikator ta ukinjena, uporaba pa onemogočena.

Priporočamo vam uporabo brezplačne storitve WiFi-klicanje (VoWiFi), ki nadomešča storitev Komunikator in je še enostavnejša za uporabo. Storitev WiFi-klicanje vam omogočamo prek sodobnega mobilnega omrežja LTE/4G.

Prednosti storitve WiFi-klicanje so:

  • boljša dostopnost: klicanje in pošiljanje SMS-sporočil povsod, kjer je na voljo brezžično omrežje WiFi (možnost klicev in SMS-sporočil tudi v primeru, ko signal mobilnega operaterja ni na voljo, je pa na voljo brezžično omrežje),
  • brez dodatnih stroškov doma in v tujini: klicanje in pošiljanje SMS-sporočil prek storitve WiFi-klicanje se namreč obračuna po enaki ceni kot klasični klici ali SMS-sporočila v Sloveniji oz. se porabljajo vključene količine vašega paketa.

Storitev WiFi-klicanje vključite tako, da pošljete SMS s ključno besedo VOWIFI na številko 1918. Po prejetem povratnem SMS-sporočilu mobitel izklopite in ponovno vklopite ter vključite storitev v nastavitvah mobitela. Storitev lahko vključite tudi prek Mojega Telekoma na moj.telekom.si ali v mobilni aplikaciji.

Za uporabo potrebujete ustrezen pametni mobitel. Več o storitvi na http://ts.si/volte-vowifi

Naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in se z njimi ne strinjate, imate do uveljavitve spremembe pravico odstopiti od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni.

Hkrati imate naročniki, ki ste v okviru naročniškega razmerja prejeli terminalsko opremo po akcijski ceni, ob odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave možnost izbire:

  • da prejeto terminalsko opremo obdržite in Telekomu Slovenije povrnete znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, ali
  • da prejeto terminalsko opremo vrnete Telekomu Slovenije v stanju, v kakršnem vam je bila izročena, in plačate uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Telekom Slovenije pa vam vrne kupnino.

Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle in neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika. Na primer: naročniki ste kljub odstopu od naročniške pogodbe dolžni plačati račune za opravljene storitve in poravnati obveznosti iz naslova nakupa terminalske opreme po akcijski ceni zaradi prekinitve naročniškega razmerja pred iztekom obdobja vezave naročniškega razmerja.

Dodatne informacije so vam na voljo na brezplačni številki 080 8000, e-naslovu info@telekom.si, prodajnih mestih in spletnem mestu Telekoma Slovenije www.telekom.si.