Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Ukinitev Orodne vrstice Poslovne telefonije s 1.12.2019

24. 10. 2019

V Telekomu Slovenije si nenehno prizadevamo, da vam zagotavljamo najnaprednejše in najsodobnejše informacijsko-komunikacijske tehnologije. V skladu s tem smo nadgradili platformo za Poslovno telefonijo.

Pripomoček Orodna vrstica bomo 1. 12. 2019 ukinili, nadomestila pa ga bo osnovna različica aplikacije Poslovni komunikator (v nadaljevanju: Poslovni komunikator – osnovni).

Vaša trenutna mesečna naročnino za Orodno vrstico znaša 0,78 EUR + DDV, za Poslovni komunikator – osnovni pa bo naročnina znašala 0,80 EUR + DDV. To pomeni, da boste za samo 0,02 EUR (brez DDV) več na mesec prejeli v uporabo sodobnejšo programsko opremo, s katero bo vaša komunikacija znotraj podjetja še bolj preprosta in učinkovita.

Na telefonskih številkah, ki jih imate vključene v sklopu paketa IP Centreks Univerzalni, bo vaša mesečna naročnina ostala nespremenjena, saj je Poslovni komunikator – osnovni že vključen v naročnino paketa IP Centreks Univerzalni.

Kaj morate storiti?

Poslovni komunikator lahko pričnete uporabljati takoj, saj smo vam licenco za osnovno različico aplikacije že aktivirali. Sledite spodnjim korakom:

  1. Obiščite spletno stran http://ts.si/poslovni-komunikator.
  2. V sklopu Poslovni komunikator – osnovni pri različici vašega operacijskega sistema kliknite gumb PRENOS.
  3. Sledite navodilom na zaslonu vašega mobitela.
  4. Po nameščeni aplikaciji se vanjo prijavite z istim uporabniškim imenom in geslom, kot ju uporabljate za dostop do spletnega portala VoIP (voip.telekom.si) in ste ju prejeli ob vklopu svoje telefonske številke ter ste ju že uporabljali za prijavo v Orodno vrstico.

Razširitve in navodila

Aplikacija Poslovni komunikator izboljša komunikacijo znotraj podjetja in poenostavi uporabo imenika ter klicnih možnosti. Več informacij in navodila za namestitev ter uporabo aplikacije najdete na http://ts.si/poslovni-komunikator.

Če želite zagotoviti enotno komuniciranje prek fiksnega telefona, mobitela, tablice ali računalnika, preverite tudi možnost nadgradnje na polno funkcionalnost Poslovnega komunikatorja.

Pokličite nas na brezplačno številko 080 70 70, pišite nam na poslovni@telekom.si ali se obrnite na svojega svetovalca.

Pravni pouk

Naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in se z njimi ne strinjajo, imajo do uveljavitve spremembe pravico odstopiti od naročenega programskega pripomočka oz. naročene storitve brez odpovednega roka, brez plačila stroškov odstopa in brez pogodbene kazni.

Tudi v prihodnje vam bomo zagotavljali odlično uporabniško izkušnjo, saj nenehno vlagamo tako v tehnološki razvoj kot v razvoj storitev.