Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Ukinitev in sprememba nekaterih starejših mobilnih dodatnih storitev s 1. 4. 2018

26. 2. 2018

Obveščamo vas, da bomo s 1. 4. 2018 ukinili naslednje mobilne dodatne storitve: Ura pogovorov v druga omrežja, Tri ure pogovorov v druga omrežja, Večerni in vikend pogovori, Večerni in vikend pogovori2, Neomejeni pogovori v mobilno omrežje Telekoma Slovenije, SMS S, SMS M, SMS L, Internet Itak, Družinska vez in Družinska vez M4.

Naročnikom dodatne storitve Internet Itak se s 1. 4. 2018 navedena storitev spremeni glede na nosilni naročniški paket, in sicer:

  • V paketu Neodvisni A se dodatna storitev Internet Itak spremeni v SIM 2 z mesečno naročnino 8,99 EUR z DDV.
  • V paketu Neodvisni B se dodatna storitev Internet Itak spremeni v SIM 2 Mladi z mesečno naročnino 10,00 EUR z DDV in dodatno količino 50 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije.

Naročnikom dodatne storitve SMS M se navedena dodatna storitev spremeni v dodatno storitev SMS 200 z mesečno naročnino 7,00 EUR z DDV.

Naročnikom dodatne storitve SMS L se navedena dodatna storitev spremeni v dodatno storitev SMS 1000 z mesečno naročnino 11,00 EUR z DDV.

Naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in se z njimi ne strinjajo, imajo do uveljavitve spremembe pravico odstopiti od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni.

Hkrati imajo naročniki, ki so v okviru naročniškega razmerja prejeli terminalsko opremo po akcijski ceni, ob odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave možnost izbire:

  • da prejeto terminalsko opremo obdržijo in Telekomu Slovenije povrnejo znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, ali
  • da prejeto terminalsko opremo vrnejo Telekomu Slovenije v stanju, v kakršnem jim je bila izročena, ter plačajo uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Telekom Slovenije pa jim vrne kupnino.

Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle in neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika. Na primer: naročniki so kljub odstopu od naročniške pogodbe dolžni plačati račune za opravljene storitve in poravnati obveznosti iz naslova nakupa terminalske opreme po akcijski ceni zaradi prekinitve naročniškega razmerja pred iztekom obdobja vezave naročniškega razmerja.

Dodatne informacije so na voljo na spletnih straneh Telekoma Slovenije, na prodajnih mestih Telekoma Slovenije in na brezplačnih številkah 080 8000, 041 700 700 (slednja je brezplačna za uporabnike mobilnih storitev Telekoma Slovenije) in 080 70 70 za poslovne uporabnike.