Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Storitev HBOGO se ukinja, nadomestila jo bo HBOMAX

7. 2. 2022

Obveščamo vas, da bo 8. 3. 2022 storitev HBOGO, to je storitev programske opcije HBO, ki jo je mogoče spremljati na NEO Smartboxu, ponudnik ukinil in jo predvidoma še marca nadomestil s sodobnejšo rešitvijo HBOMAX.

V vmesnem času in do nadaljnjega bodo vsebine HBO na zahtevo na voljo v videoteki HBO on Demand prek NEO Smartboxa in komunikatorja BOX. HBOMAX pa bo že od 8. 3. na voljo na spletni strani https://www.hbomax.com/ in prek mobilne aplikacije HBOMAX, ki jo boste naročniki programske opcije HBO Telekoma Slovenije morali prenesti iz trgovine Google Play ali Apple Store. V HBOMAX (spletni ali mobilni) se boste naročniki programske opcije HBO morali ponovno prijaviti s podatki, ki ste jih določili za uporabo storitve HBOGO.

HBOGO prek komunikatorja BOX od 8. 3. naprej ne bo več na voljo, saj ponudnik uvaja aplikacijo za naprave Android, ki pa je platforma BOX ne podpira. Cena programske opcije HBO ostaja nespremenjena. Več na https://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ponudba/tv-in-zabava/televizija/programske-sheme-in-opcije/hbo.

Podrobnosti in točen datum uvedbe storitve HBOMAX na NEO Smartboxu javimo takoj, ko bo znano več s strani ponudnika.

Naročniki, ki se jim bo programska opcija spremenila in ki se s spremembo ne strinjajo, imajo v roku 30 dni pred uveljavitvijo spremembe oz. do 7. 3. 2022 pravico odstopiti od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni.

Hkrati imajo naročniki, ki so v okviru naročniškega razmerja prejeli terminalsko opremo po akcijski ceni, ob odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave možnost izbire:

  • da prejeto terminalsko opremo obdržijo in Telekomu Slovenije povrnejo znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, ali
  • da prejeto terminalsko opremo vrnejo Telekomu Slovenije v stanju, v kakršnem jim je bila izročena, ter plačajo uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Telekom Slovenije pa jim vrne kupnino. Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle in neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika. Na primer: naročniki so kljub odstopu od naročniške pogodbe dolžni plačati račune za opravljene storitve in poravnati obveznosti iz naslova nakupa terminalske opreme po akcijski ceni zaradi prekinitve naročniškega razmerja pred iztekom obdobja vezave naročniškega razmerja.