Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Spremembe pri Posebnih pogojih za upravljane IT-storitve

18. 2. 2020

Pri Telekomu Slovenije vam zagotavljamo najsodobnejše informacijsko-komunikacijske storitve in storitve v oblaku, ki jih nenehno posodabljamo z novimi tehnologijami ter prilagajamo vam, našim uporabnikom, in vašim potrebam. Uporabniki naše storitve ocenjujete kot kakovostne, zanesljive in varne.

V skladu s tem tudi pri zagotavljanju storitev v oblaku neprestano nadgrajujemo in posodabljamo ukrepe za varovanje storitev. Tako za večjo varnost storitev v oblaku izvajamo varnostna testiranja ter uporabljamo avtomatska orodja za iskanje ranljivosti in varnostnih tveganj. Navedeno opredeljujejo tudi prenovljeni pogoji uporabe naših storitev, ki smo jih temu ustrezno dopolnili. Obenem smo posodobili tudi določbe posebnih pogojev o obdelavi osebnih podatkov v zvezi z možnostjo pridobitve informacij o obdelavi ter izvrševanju pravice do pregleda, s katerimi smo jasneje opredelili pravice in obveznosti pogodbenih strank.

Novi Posebni pogoji za upravljane IT-storitve so vam na voljo na http://ts.si/IT-storitve in veljajo od 1. 3. 2020 dalje. Za obstoječe naročnike oziroma uporabnike navedenih storitev pa se uporabljajo od 1. 4. 2020 dalje.

Za dodatne informacije so vam na voljo naši svetovalci za pomoč uporabnikom, ki so dosegljivi na številki 080 70 70 in e-naslovu poslovni@telekom.si, ali vaš prodajni svetovalec.