Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Sprememba TV-programske sheme s 14. 7. 2020

10. 7. 2020

Uporabnike obveščamo, da bomo s 14. 7. 2020 v TV-programsko shemo vključili dva nova TV-programa za otroke, in sicer Nicktoons in Nick Jr. Hkrati se iz programske sheme umika program Comedy Central, saj ga ponudnik vsebin Viacom CBS umika s celotnega regionalnega trga, vključno s Slovenijo.

Naročniki, ki se jim bo programska shema spremenila in se s spremembo ne strinjajo, imajo v roku 30 dni pred uveljavitvijo spremembe oz. do 8. 8. 2020 pravico odstopiti od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni.

Hkrati imajo naročniki, ki so v okviru naročniškega razmerja prejeli terminalsko opremo po akcijski ceni, ob odstopu od naročniške pogodbe pred iztekom obdobja vezave možnost izbire:

  • da prejeto terminalsko opremo obdržijo in Telekomu Slovenije povrnejo znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, ali
  • da prejeto terminalsko opremo vrnejo Telekomu Slovenije v stanju, v kakršnem jim je bila izročena, ter plačajo uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Telekom Slovenije pa jim vrne kupnino.

Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle in neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika. Na primer: naročniki so kljub odstopu od naročniške pogodbe dolžni plačati račune za opravljene storitve in poravnati obveznosti iz naslova nakupa terminalske opreme po akcijski ceni zaradi prekinitve naročniškega razmerja pred iztekom obdobja vezave naročniškega razmerja.

Informacije o spremembi so na voljo na brezplačni številki 080 8000, spletnem mestu in prodajnih mestih Telekoma Slovenije.