Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Sprememba programske opcije RUS 5+

13. 12. 2021

Naročnike televizije Telekoma Slovenije obveščamo, da bomo s 1. 1. 2022 programsko opcijo RUS 5+ dopolnili s petimi novimi TV-programi, in sicer: O!, Dom Kino Premium, Bober, Poekhali in Pobeda. Naročniki opcije RUS 5+ boste tako lahko z novim letom spremljali kar 14 ruskih TV-programov, ki prinašajo najboljše ruske filme (Dom Kino, Pobeda, Dom Kino Premium), glasbo (Muzica Pervogo, TNT Music), izobraževalne vsebine za otroke od 3. do 14. leta (Karusel TV), zgodbe o življenju izjemnih ljudi (Vremya), zabavo za vso družino (RTVi, O!, Bober, Poekhali), kuharske oddaje (Telecafe) ter programe, ki prinašajo velik nabor zabavnih vsebin, pogovornih oddaj in novic (TV Center, Channel One Russia).

Hkrati vas obveščamo, da bomo s 13. 1. 2022 iz programske opcije umaknili TV-program TNT Comedy.

Cena programske opcije ostaja enaka, tj. 5 EUR z DDV.

Naročniki, ki se jim bo programska shema spremenila in ki se s spremembo ne strinjajo, imajo v roku 30 dni pred uveljavitvijo spremembe oz. do 12. 1. 2022 pravico odstopiti od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni.

Hkrati imajo naročniki, ki so v okviru naročniškega razmerja prejeli terminalsko opremo po akcijski ceni, ob odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave možnost izbire:

  • da prejeto terminalsko opremo obdržijo in Telekomu Slovenije povrnejo znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, ali
  • da prejeto terminalsko opremo vrnejo Telekomu Slovenije v stanju, v kakršnem jim je bila izročena, ter plačajo uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Telekom Slovenije pa jim vrne kupnino.

Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle in neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika. Na primer: naročniki so kljub odstopu od naročniške pogodbe dolžni plačati račune za opravljene storitve in poravnati obveznosti iz naslova nakupa terminalske opreme po akcijski ceni zaradi prekinitve naročniškega razmerja pred iztekom obdobja vezave naročniškega razmerja.