Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

V Telekomu Slovenije vam zagotavljamo najsodobnejše informacijsko-komunikacijske storitve in storitve v oblaku. Te nenehno posodabljamo z novimi tehnologijami ter jih prilagajamo vam in vašim potrebam, tako da naše storitve ocenjujete kot kakovostne, zanesljive in varne.

Za skladne, zanesljive in varne storitve v oblaku uporabljamo avtomatska orodja za preglede licenčne skladnosti nameščene programske opreme na infrastrukturi Telekoma Slovenije, naročnike pa zavezujemo k uporabi najnovejših različic licenčne programske opreme. Navedeno opredeljujejo tudi prenovljeni pogoji uporabe naših storitev, s čimer smo jasneje opredelili pravice in obveznosti pogodbenih strank.

Novi Posebni pogoji za upravljane IT-storitve so vam na voljo na http://ts.si/pogoji in veljajo od 1. aprila 2023 dalje.

Za obstoječe naročnike oziroma uporabnike navedenih storitev pa se uporabljajo od 1. maja 2023 dalje. Za dodatne informacije vam je na voljo vaš prodajni svetovalec. Prav tako so vam na voljo svetovalci za pomoč uporabnikom, ki so dosegljivi na številki 080 70 70 in e-naslovu poslovni@telekom.si.