Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Sprememba limita za nakupe v trgovini Google Play z 22. 10. 2018

23. 7. 2018

Ali ste vedeli, da lahko naročniki mobilnih storitev vse nakupe v trgovini Google Play poravnate preprosto prek mesečnega računa Telekoma Slovenije? Z 22. 10. 2018 bomo osnovni limit za nakupe povečali, in sicer s 30 na 60 EUR. S tem bo nakup iger, aplikacij ali filmov odslej se enostavnejši.

Kako v trgovini Google Play izberete plačilo prek računa Telekoma Slovenije, si oglejte na http://ts.si/placilo-google-play.

Naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in se z njimi ne strinjate, imate do uveljavitve spremembe pravico odstopiti od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni.

Hkrati imate naročniki, ki ste v okviru naročniškega razmerja prejeli terminalsko opremo po akcijski ceni, ob odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave možnost izbire:

  • da prejeto terminalsko opremo obdržite in Telekomu Slovenije povrnete znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, ali
  • da prejeto terminalsko opremo vrnete Telekomu Slovenije v stanju, v kakršnem vam je bila izročena, ter plačate uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Telekom Slovenije pa vam vrne kupnino.

Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle in neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika. Na primer: naročniki ste kljub odstopu od naročniške pogodbe dolžni plačati račune za opravljene storitve in poravnati obveznosti iz naslova nakupa terminalske opreme po akcijski ceni zaradi prekinitve naročniškega razmerja pred iztekom obdobja vezave naročniškega razmerja.

Dodatne informacije so na voljo na spletnih straneh Telekoma Slovenije, na prodajnih mestih Telekoma Slovenije in na brezplačnih številkah 080 8000, 041 700 700 (slednja je brezplačna za uporabnike mobilnih storitev Telekoma Slovenije) in 080 70 70 (za poslovne uporabnike).