Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Sprememba cene mesečne naročnine za storitev Infranet

28. 8. 2019

Sprememba cene mesečne naročnine za storitev INFRANET in prehod na IP-INFRANET brez priključnine

V Telekomu Slovenije si nenehno prizadevamo, da vam zagotavljamo najnaprednejše in najsodobnejše komunikacijske storitve. Obveščamo pa vas, da bomo zaradi spremenjenih tržnih razmer s 1. 10. 2019 spremenili ceno mesečne naročnine storitve INFRANET.

Mesečna naročnina za storitev:

Prenos nadzornih sporočil v omrežju Infranet bo po novem znašala 45,00 EUR brez DDV,
Prenos nadzornih sporočil v omrežju Infranet-CID bo po novem znašala 50,00 EUR brez DDV.

Predlagamo vam, da izberete novejšo storitev za prenos alarmnih sporočil IP-INFRANET, in sicer brez stroška priključnine.

IP-INFRANET je nadgradnja obstoječega sistema Infranet in je hkrati najboljša rešitev za prenos alarmnih sporočil, kar jih sodobne tehnologije trenutno omogočajo. IP-INFRANET ima tudi certifikat Zbornice za razvoj slovenskega zasebnega varovanja o ustreznosti prenosa sporočil po najvišjih evropskih standardih.

Naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in se z njimi ne strinjajo, imajo do uveljavitve spremembe pravico odstopiti od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni.

Hkrati imajo naročniki, ki so v okviru naročniškega razmerja prejeli terminalsko opremo po akcijski ceni, ob odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave možnost izbire:

  • da prejeto terminalsko opremo obdržijo in Telekomu Slovenije povrnejo znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, ali
  • da prejeto terminalsko opremo vrnejo Telekomu Slovenije v stanju, v kakršnem je bilo izročeno, ter plačajo uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Telekom Slovenije pa jim vrne kupnino.

Pravico do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle in neplačane ter pogodbeno dogovorjen obveznosti naročnika. Na primer: naročniki so kljub odstopu od naročniške pogodbe dolžni plačati račune za opravljane storitve in poravnati obveznosti iz naslova nakupa terminalske opreme po akcijski ceni zaradi prekinitve naročniškega razmerja pred iztekom obdobja vezave naročniškega razmerja.

Še naprej se bomo trudili, da vam bomo zagotavljali najboljšo komunikacijsko izkušnjo, saj neprestano vlagamo v razvoj in kakovost komunikacij.

Dodatne informacije so vam na voljo na spletnih straneh Telekoma Slovenije, na prodajnih mestih Telekoma Slovenije in na brezplačnih številkah 080 70 70 za poslovne uporabnike.