Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Naročnikom starejših satelitskih paketov bomo z decembrom 2023 paket brezplačno nadomestili s sodobnejšim

1. 11. 2023

Naročnikom starejših satelitskih paketov bomo z decembrom 2023 paket brezplačno nadomestili s sodobnejšim. Na ta način jim želimo omogočiti še boljšo izkušnjo uporabe naših storitev. Pri tem naročnikom ni treba storiti ničesar, vse bomo uredili mi.

Več informacij o spremembi paketa in ceniku je uporabnikom na voljo tukaj. Do konca januarja 2024 lahko paket brezplačno spremenijo v katerikoli paket iz naše redne ponudbe.

Naročniki, na katere se spremembe nanašajo in se z njimi ne strinjajo, imajo pravico v roku 60 dni od prejema obvestila odstopiti od naročniške pogodbe brez plačila kakršnihkoli dodatnih stroškov (na primer stroškov prekinitve naročniškega razmerja oziroma drugih administrativnih stroškov, pogodbenih kazni, zneskov prejetih ugodnosti ali drugih dogovorjenih nadomestil), razen zapadlih in neplačanih obveznosti.

Na primer: Naročnik je kljub odstopu od naročniške pogodbe dolžan plačati račune za opravljene storitve in poravnati obveznosti iz naslova nakupa terminalske opreme oz. drugega blaga po akcijski ceni zaradi prekinitve naročniškega razmerja pred iztekom obdobja vezave naročniškega razmerja.

 

Naročniki so v primeru odstopa od naročniške pogodbe dolžni plačati nadomestilo za terminalsko opremo, ki so jo prejeli po akcijski ceni in obdržali. Če se odločijo, da bodo Telekomu Slovenije vrnili terminalsko opremo, jo lahko vrnejo v stanju, v kakršnem jim je bila izročena, ob upoštevanju njene normalne rabe. V tem primeru bodo zanjo plačali uporabnino za čas uporabe, Telekom Slovenije pa jim bo vrnil kupnino.

Dodatne informacije so vam na voljo na prodajnih mestih Telekoma Slovenije in na brezplačni številki 080 8000.