​​Tehnološko najnaprednejši napadi hekerjev in kibernetskih kriminalcev predstavljajo vse večje izzive in grožnje gospodarskim družbam, javnim institucijam in posameznikom. Vseskozi smo izpostavljeni kraji poslovnih podatkov in digitalnih identitet ter manipulaciji z uporabniki informacijske tehnologije.

To je le nekaj izzivov, ki zahtevajo najvišjo raven varnostnih ukrepov. V Telekomu Slovenije vam ponujamo profesionalne in najsodobnejše varnostne rešitve.
Telekomovi strokovnjaki za kibernetsko varnost dnevno identificirajo na stotine virusov in zlonamerne programske opreme ter več tisoč varnostnih dogodkov.
S svojim varnostnim portfeljem pokrivamo vse potrebe po varnem delu tako malih, srednjih in velikih družb kot tudi zasebnih in javnih institucij.

Varnostni produkt leta 2020

Ponosni smo, da smo na osrednjem dogodku za informacijsko varnost Infosek za naš Operativni center kibernetske varnosti prejeli nagrado Varnostni produkt leta.

Telekom Slovenije prejel nagrado za »inovativno varnostno rešitev« za leto 2019

Informacijsko-varnostna rešitev Operativni center kibernetske varnosti, ki ga je razvilo in vpeljalo podjetje Telekom Slovenije, predstavlja pomembno dodano vrednost na področju zagotavljanja kibernetske varnosti v Republiki Sloveniji. Rešitev se uporablja s strani različnih organizacijskih okolij po vsej Sloveniji, kar še dodatno potrjuje visoko kakovost varnostne rešitve.

Več o nagradi

AKTUALNO

Preberite si aktualne prispevke in dobre prakse naših storitev. Kot prvi prispevek vam ponujamo članek z naslovom Znižajte strošek penetracijskega testa in sistemskega varnostnega pregleda.
VSI ČLANKI