0

Mikro in majhna podjetja pomenijo temelj slovenskega gospodarstva. Vaše vsakodnevno p​oslovanje je odvisno od številnih dejavnikov, uspeh pa od varno shranjenih in povsod dostopnih dokumentov. To vam zagotovimo mi – s programskim paketom Microsoft 365 (Office 365). Tako boste lahko takoj pričeli z uporabo, brez skrbi, da bi kaj pomembnega izgubili za vedno.

 ​VARNO SHRANJENO V OBLAKU

S programom OneDrive for Business, ki ga vključuje paket Microsoft 365 (Office 365), boste poskrbeli za popolno varnost svojih​​ dokumentov. Na voljo imate 1 TB prostora, zaščitenega z najnaprednejšo tehnologijo.​

​​


LAŽJE IN HITRE​J​ŠE DELO NA DOKUMENTIH

Microsoft 365 (Office 365) vključuje tudi nabor številnih programov, ki bodo občutno olajšali​ vaše vsakodnevno delo na dokumentih. Do dokumentov lahko vedno dostopate – ​z različnih naprav in tudi brez internetne povezave. Delo pa bo še hitreje steklo s samodejnim shranjevanjem in istočasnim urejanjem z drugimi.

 

 

NAMESTITEV NA KLJUČ

Programski paket Microsoft 365 (Office 365) boste v poslovnih paketih ​Telekoma Slovenije prejeli na ključ. To pomeni, da vam ga brezplačno namestimo mi. Ob morebitnih nadaljnjih vprašanjih in težavah pa smo vam vedno na voljo z zanesljivo podporo naše ekipe.

Namestitev vključuje:

  • ​povezavo na osebni računalnik naročnika prek oddaljenega dostopa,
  • dodajanje domene, ki je registrirana pri Telekomu Slovenije,
  • kreiranje uporabnikov in dodelitev licenc,
  • namestitev aplikacij Office na en osebni računalnik naročnika,
  • prenos enega poštnega predala v okolje Microsoft 365 (Office 365),
  • varnostno kopiranje dokumentov v storitev OneDrive for Business na enem računalniku,
  • namestitev aplikacij OneDrive for Business in Outlook aplikacije na eno mobilno napravo.
​ ​
​​​

ODLOČITE SE ZA SVOJEGA

Za vas smo pripravili tri različne Microsoft 365 (Office 365) pakete, ki bodo ne glede na vaše poslovne zahteve zagotovili, da bo vse pomembno za vaše poslovanje ostalo varno shranjeno.

Naročnikom poslovnih paketov pa nudimo ugodnost - brezplačno licenco za Microsoft 365 Business Basic1​.

​​
MICROSOFT 365 BUSINESS BASIC MICROSOFT 365 BUSINESS STANDARD MICROSOFT 365 BUSINESS PREMIUM MICROSOFT 365 APPS FOR BUSINESS
Zbirka programov Microsoft 365/na računalnikuna računalnikuna računalniku
OneDrive for Business
(1 TB prostora za skupno rabo)
Poslovna e-pošta50 GB50 GB50 GB /
Napredna zaščita Windows operacijskega sistema z Windows Defender Exploit Guard / / /
Mesečna naročnina
na uporabnika
4,20 €
0 €
10,60 €
6,40 €
16,90 €
12,70 €
8,80 €
4,60 €


VEČ

​​​​
Prepustite upravljanje storitev Microsoft 365 (Office 365) nam

Ponujamo vam upravljanje storitev Microsoft 365 (Office 365) s strani vrhunskih strokovnjakov. Poleg administrativnih opravil za zagotavljanje nemotenega delovanja storitev Microsoft 365 (Office 365) vam bomo predlagali tudi uvedbo dobrih praks glede varnosti in uporabe naprednih informacijskih storitev in orodij, kar vam bo zagotovilo prihranek časa in denarja.

Več
Microsoft Teams

V sklopu paketov Microsoft 365 Business Basic, Microsoft 365 Business Standard in Microsoft 365 Business Premium imate na voljo orodje Teams, ki vam omogoča nemoteno oddaljeno poslovanje, delo in klepet s sodelavci na daljavo, skupno rabo datotek ter videoklice.

Več

​​


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: