0

IT-PODPORA

ŽE OD 5 € /mesec

MI USTVARIMO BREZSKRBNO DELOVNO OKOLJE.
VI USTVARITE POSEL.
S storitvijo IT-podpora si zagotovite tehnično pomoč, ko jo potrebujete.Svoj posel morda res ustvarjate sami, a to ne pomeni, da morate biti sami za vse - nekatere naloge je enostavno pametneje prepustiti drugim.
Zamrznjene zaslone, tehnične uganke in varnostne računalniške izzive zato prepustite nam, vi pa se posvetite le izzivu, kako postati najboljši.  • Več kot 100 strokovnjakov Telekoma Slovenije zagotavlja zanesljivo tehnično podporo pri uporabi računalnika, vse dni v letu.

  • Podpora zaposlenim, ne glede na to, kje se nahajajo - v pisarni, pri delu od doma ali na oddaljeni lokaciji.

  • Izberete lahko tudi ugoden poslovni prenosnik, namestitev okolja Microsoft 365 in izobraževanje uporabnikov za hiter in učinkovit začetek uporabe.V času, ko večina poslovnih procesov poteka digitalno, je IT postal hrbtenica podjetij. Pri tem pa imajo podjetja pogosto zelo podobne izzive – njihovi IT-strokovnjaki so preobremenjeni. Razbremenite svoje IT-strokovnjake in tako povečajte učinkovitost svojega IT-oddelka
Izbirajte med dvema paketoma


Osnovni paket

Namenjen je podjetjem, ki potrebujejo zanesljivo tehnično podporo uporabniku pri uporabi računalnika. Storitev vključuje tehnično podporo in pomoč uporabnikom preko VIP številke (IT asistenca).
od 5 € / mesec

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Napredni paket

Namenjen je podjetjem, ki potrebujejo napredno in varno celostno rešitev za upravljanje računalnikov s hitrim odzivnim časom, ki vključuje aktivno podporo strokovnjakov in napredni varnostni paket Kaspersky z varnostnim upravljanjem naprav.


od 23,75 € / mesec

POŠLJI POVPRAŠEVANJEKaj vam nudimo?

01/04

Poskrbimo za vse potrebno, da bo vaše delo dnevno potekalo brez tehničnih zapletov

Povežemo se na računalnik in rešimo težave pri delovanju.
Napredni paket pa poleg pomoči, kadar jo rabite, vključuje tudi pripravo in skrb za varno rabo delovne postaje.

Upravljanje in vzdrževanje računalnika

Poskrbimo, da bo uporaba računalnika potekala brez tehničnih zapletov (npr. nadgradnje operacijskega sistema, posodobitve programov, namestitev gonilnikov in antivirusnega programa). Če ste pozabili geslo, vam pomagamo pri spremembi. Rešimo težave z napravami, ki so priklopljene na računalnik (tiskalnik, skener, miška in tipkovnica).

Celovita podpora okolja Microsoft 365

Omogočamo vzpostavitev okolja Microsoft 365 na ključ ali projektno po vaših merah in željah. Namestitev na ključ med drugim vključuje nastavitev domene za uporabo poštnih storitev, souporabe koledarjev, prenos poštnih predalov ...
Projektno po meri pa zajema kompleksnejše vzpostavitve rešitev.

Organiziramo izobraževanja

Za vas organiziramo izobraževanja v živo ali digitalno, da lahko zaposleni hitro in učinkovito začnejo uporabljati novo vzpostavljene storitve. Tako prihranite čas in denar.
Izberite poslovni prenosnik

Izkoristite možnost nakupa poslovnega prenosnika po izjemni ceni ali s plačilom na obroke. Prenosnike odlikujejo zmogljivo delovanje, komponente za boljšo varnost in garancija 36 mesecev, ki vam zagotavlja odpravo napake NBD (naslednji delovni dan).

Izberite še paket Microsoft 365


Preverite tudi ponudbo okolja Microsoft 365, ki ga v poslovnih paketih Telekoma Slovenije prejmete na ključ.

Omogočamo vam tudi udeležbo na izobraževanjih za storitve v oblaku in poslovne aplikacije programskega paketa Microsoft 365. Tako hitro in učinkovito začnete z uporabo vzpostavljenih storitev in si s tem zagotovite prihranek časa in denarja.PREVERI PONUDBO
MICROSOFT 365

PREVERI PONUDBO
FIKSNIH PAKETOV
Podpora

Osnovni paket Napredni paket
Pomoč IT-specialista VIP-številka VIP-številka
Odzivni čas 60 minut 15 minut
Delovni čas (pon-pet) 7:00-17:00 7:00-19:00

Prodajna ponudba Upravljano delovno mesto


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: