0


Vtičnica FRITZ!Powerline 1220E

Z vtičnico lahko razširite doseg svojega WiFi-omrežja.

Več
Vrhunski televizor

Za predstavitve svojih projektov si zagotovite najboljšo možno izbiro. Preverite ponudbo naprav, ki jih s poslovnimi paketi dobite še posebej ugodno - na obroke in brez obresti ter z brezplačno dostavo.

Več
Modem FRITZ!Box in FRITZ!Fon C5

Z modemom FRITZ!Box se v svetovni splet lahko povežete prek optične, bakrene ali LTE-povezave in nastavite varno WiFi-omrežje z ločenim omrežjem za poslovno in zasebno uporabo. Poleg tega lahko z modemom povežete več naprav, na primer računalnik, fiksni telefon, televizijo, NAS-strežnik, mobitel ...

Več
Mobilna komunikacija

Ko ste izven pisarne, je ključnega pomena, da ste ves čas povezani s pisarno in procesi v njej. Ponujamo vam rešitev, ki vam omogoča dostop do vseh vaših dokumentov, shranjenih na strežniku, tudi z oddaljene lokacije.

Več o TViN aplikaciji
Večfunkcijska naprava

V pravi pisarni ne sme manjkati večfunkcijska naprava, ki združuje funkcije tiskalnika, skeniranja in faksiranja. Preverite ponudbo za naročnike poslovnih paketov.

Več o TViN aplikaciji
Strežniki NAS

Strežniki za centralno in varno hrambo vaših podatkov, do katerih lahko dostopate z vseh svojih naprav (tablice, mobitela, televizorja, računalnika, tiskalnika, predvajalnika glasbe in videa itd.), obenem pa poskrbijo za izdelavo varnostnih kopij.

Poslovni prenosniki in monitorji

Za visoko produktivnost v poslu potrebujete tudi primerno opremo. V svojo ponudbo smo uvrstili vrhunske prenosnike in monitorje z zagotovljeno 3-letno garancijo in brezplačno dostavo, naročnikom poslovnih paketov pa brezplačno namestimo tudi licenco Office 365 Business Essentials za varno shranjevanje podatkov v oblaku.

Več
IP-telefon

IP-telefonija ponuja nadgrajeno izkušnjo telefoniranja z brezplačnimi dopolnilnimi storitvami in preprostim nadzorom porabe. Kot uporabnik IP-telefonije boste lahko brezplačno klicali več kot 170.000 naročnikov telefonije.

Več

Kupujete novo napravo?

Izberite pravo napravo zase

​​​

Prilagodljive poslovne rešitve za vsakogar

Izberite pravo kombinacijo paketov in vključenih storitev, za vaš posel.

  • PRILAGOJENA PONUDBA
  • ODPORNI MOBITELI

Za kmetovalce

Zmogljivi in vzdržljivi mobiteli, najboljši paketi in rešitve za učinkovito vodenje kmetije.

VEČ
  • STORITVE V OBLAKU
  • PANTHEON WEB

Za majhne
pisarne

Storitve za učinkovito sodelovanje med sodelavci v manjših pisarnah, kot so na primer računovodski servisi ter odvetniške in druge pisarne.

VEČ
  • VARČNO POSLOVANJE
  • ENOSTAVNE REŠITVE

Za storitvene dejavnosti

Imate svojo trgovino, lokal, optiko? Nudite frizerske, kozmetične, cvetličarske ali druge storitve? Priporočamo vam rešitve, ki so prilagojene vašemu poslovanju.

VEČ
  • ODPORNI MOBITELI
  • SPLETNA PREDSTAVITEV

Za obrtnike
na terenu

Pri delu na terenu so ključnega pomena kakovostne storitve, ki vam omogočajo dosegljivost, prihranijo pot in čas ter posledično stroške. Storitve za vse, ki delo opravljate izven pisarne.

VEČ
  • DELO OD DOMA
  • TUDI ZA DOMAČO RABO

Za domačo
pisarno

Za delo od doma so telekomunikacijske potrebe drugačne kot za večja podjetja. Priporočamo vam ponudbo, ki je odlična tako za domačo kot tudi za poslovno okolje.

VEČ

Storitve v oblaku

Za odzivno, stabilno in učinkovito poslovanje

Storitve v oblaku so dostopne prek​ spleta kadarkoli in kjerkoli. Vse poslovne rešitve so v slovenskem jeziku in jih enostavno namestite v svoj obstoječi sistem, brez začetnih investicij.

PREVERI NABOR STORITEV V OBLAKU

Internet

Visoke hitrosti interneta v zanesljivem omrežju

Preizkusite izjemno hitrost interneta v optičnem omrežju (do 1 Gbit/s) in mobilnega interneta v omrežju LTE/4G+.

PREVERI IZBRANE PAKETE IN STORITVE

Telefonija

Brezskrbni pogovori v prvem omrežju

Zagotovite si najsodobnejšo mobilno in fiksno izkušnjo po ugodnih cenah.

PREVERI IZBRANE PAKETE IN STORITVE
​​​​
​​

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: