0

Enostavne rešitve za digitalno prihodnost

Veliki podjetniki se zavedate, da je danes digitalizacija posla nujno potrebna, da jutri postreže s še boljšimi rezultati. A morda se vam tudi zdi, da je proces digitalizacije vašega podjetja zahteven. Ampak temu ni nujno tako. Lahko je povsem enostaven.

Za vas smo pripravili posebej prilagojene pakete, ki so pisani na kožo vašega podjetja. V pogovoru z vami, pa jih lahko še bolj ukrojimo po vaših potrebah.

Tu smo, da vam pomagamo. Tu smo, da vam svetujemo pri odločitvah, da vam nudimo popolno tehnično podporo po trasparentni ceni, da vam pomagamo, ko potrebujete pomoč, da skrbimo za hitro, učinkovito in celostno IKT storitev.

Tu smo, da vam omogočimo nemoteno in napredno poslovanje. In tu smo, da vse kar zveni tehnološko in zapleteno, spremenimo v enostavno in razumljivo. Predvsem pa smo tu, da delamo za vas. V čast nam je, da vam lahko svetujemo pri pomembnih prihodnjih korakih.

Prilagodljive poslovne rešitve za vsakogar

Izberite pravo kombinacijo paketov in vključenih storitev, za vaš posel.

 • STORITVE V OBLAKU
 • PANTHEON WEB

Za majhne
pisarne

Storitve za učinkovito sodelovanje med sodelavci v manjših pisarnah, kot so na primer računovodski servisi ter odvetniške in druge pisarne.

VEČ
 • VARČNO POSLOVANJE
 • ENOSTAVNE REŠITVE

Za storitvene dejavnosti

Imate svojo trgovino, lokal, optiko? Nudite frizerske, kozmetične, cvetličarske ali druge storitve? Priporočamo vam rešitve, ki so prilagojene vašemu poslovanju.

VEČ
 • ODPORNI MOBITELI
 • SPLETNA PREDSTAVITEV

Za obrtnike
na terenu

Pri delu na terenu so ključnega pomena kakovostne storitve, ki vam omogočajo dosegljivost, prihranijo pot in čas ter posledično stroške. Storitve za vse, ki delo opravljate izven pisarne.

VEČ
 • DELO OD DOMA
 • TUDI ZA DOMAČO RABO

Za domačo
pisarno

Za delo od doma so telekomunikacijske potrebe drugačne kot za večja podjetja. Priporočamo vam ponudbo, ki je odlična tako za domačo kot tudi za poslovno okolje.

VEČ

Nepogrešljive rešitve za vaše poslovanje

Veliki podjetniki potrebujete vse večji nabor informacijsko-komunikacijskih tehnologij in storitev. Najbolj enostavno je, če imate vse pri enem ponudniku.

Za čim bolj poslovanje na terenu pride prav priročna mobilna blagajna. Za pregledno izdajanju računov potrebujete poslovni informacijski sistem. Za shranjevanje in beleženje poslovnih potez vselej koristijo varnostne kopije. Potem pa je tu še kibernetska varnost, ki je v digitalnem svetu še kako pomembna.

 

 

Napredna davčna blagajna
Varnost
Spletna stran
Microsoft 365 (Office 365)
VALÚ - postanite ponudnik
Turbo WiFi

Preverite ponudbo naprav

Za vse poslovne izzive

Na voljo smo vam za dodatna vprašanja

Obrnite se na naše strokovne svetovalce klicnega centra

 • POKLIČITE NAS

  Dosegljivi smo na telefonski številki 080 70 70
  od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro.

 • PIŠITE NAM

  Pišite nam na e-naslov poslovni@telekom.si in
  kontaktirali vas bomo v najkrajšem omžnem času.


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: