Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

TV-spored na NEO

Dostop do TV-sporeda je možen:

  • s pritiskom tipke s tremi črticami na daljincu;
  • prek glasovnega ukaza, tako da pritisnete in držite tipko za glasovne ukaze na daljincu (mikrofon), ob tem pa počasi ter razločno izrecite »TV-spored«. Spustite tipko za glasovne ukaze.
  • Obarvano polje je vsebina, ki se trenutno predvaja, modra navpična črta pa je trenutni čas, ki pove, koliko časa se vsebina že predvaja.

V sklopu TV-spored je na voljo spored TV-programov, ki ponujajo to možnost. Pri programih, ki sporeda nimajo, se izpiše Neznana oddaja.

Tv Spored
  • S smernimi tipkami na daljincu se lahko premikate po TV-sporedu, s pritiskom na tipko OK lahko vsebino, ki vas zanima, odprete, preverite podrobnosti (opis, igralci, ocena na IMDB), ocenite vsebino s palcem navzgor ali navzdol, nastavite snemanje (na voljo kmalu) ali vsebino dodate na seznam v Moj Izbor, tako da izberete in potrdite gumb DODAJ V MOJ IZBOR. S premikom smerne tipke v levo lahko preverite tudi TV-spored za nazaj. S tipkama za previjanje naprej in nazaj se premikate po dnevih.
Dodajanje V Moj Izbor
  • V podrobnostih TV-oddaje ali nadaljevanke je na voljo tudi informacija o sezoni oddaje ali nadaljevanke (če je na voljo) in sorodne vsebine, ki bi vas lahko zanimale.
Podrobnosti O Vsebini