Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Ogled nazaj na NEO

Do vsebin za ogled nazaj, lahko dostopate na dva načina: s smernimi tipkami na daljincu ali z glasovnim ukazom »ogled nazaj« na TV-programu, ki omogoča ogled nazaj. TV-programi, ki imajo možnost ogleda nazaj, imajo pri opisu ikono z zavito puščico.

 • 1

  S tipkama gor in dol listate po seznamu TV-programov, prikazana pa je trenutna oddaja na posameznem TV-programu.

  Cpu3
 • 2

  TV-programi, ki imajo možnost ogleda nazaj, imajo pri opisu ikono z zavito puščico.
  Za prikaz vsebine v sklopu Ogled nazaj na izbranem TV-programu pritisnite levo smerno tipko in v primeru, da je prikazan seznam TV-programov, je vsebina v sklopu Ogled nazaj vidna in na voljo za zadnjih 24 ur.

  Cpu4
 • 3

  Za prikaz vseh vsebin v sklopu Ogled nazaj za vse dni, ki so na voljo, pa počakajte, da se seznam TV-programov skrije, takrat pritisnite levo smerno tipko in prikaže se sklop Ogled nazaj.

  Cpu5
 • 4

  S smerno tipko gor se premaknete na včeraj in prejšnje dni. Z levo smerno tipko pa se premikate med vsebinami na izbranem TV-programu.

  Cpu6
 • 5

  Za izbiro vsebine na daljincu pritisnite tipko OK.

  Cpu8
 • 6

  Za predvajanje vsebine izberite gumb PREDVAJAJ in ga potrdite s pritiskom tipke OK. Vsebino lahko tudi posnamete in/ali dodate v Moj izbor.

  Cpu9
 • 7

  Če izberete vsebino, ki se trenutno še predvaja, pa je na voljo gumb OD ZAČETKA (vsebina se bo predvajala od začetka).

  Cpu10

Ogled nazaj mi ne deluje. Kaj lahko naredim?

Predlagamo, da ponovno zaženete NEO Smartbox. Ponovni zagon lahko izvedete z glasovnim ukazom »ponovni zagon« ali »resetiraj«. Po ponovnem zagonu preverite delovanje funkcije Ogled nazaj. V primeru težav nam pišite na tehnicna.pomoc@telekom.si in sporočite, kateri TV-program ste gledali, katero vsebino ste želeli pogledati za nazaj, čas, kdaj ste vsebino poskusili predvajati, in kaj se je izpisalo na zaslonu. S pomočjo mobilnega telefona lahko naredite tudi fotografijo in nam jo z opisom pošljete na navedeni e-naslov.