Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Nastavitve NEO ob prvi uporabi

Med prvo namestitvijo se bo TV-komunikator NEO Smartbox posodobil na najnovejšo različico programske opreme (če je ta na voljo). Posodobitev lahko traja do 10 minut (odvisno od hitrosti vaše povezave).

Predlagamo, da posodobitev izvedete takoj, ko je ta na voljo. Če je posodobitev na voljo, izberite možnost NAMESTI s pomočjo smernih tipk na daljincu in pritisnite tipko OK.

Po posodobitvi sledite navodilom na TV-zaslonu.

Če na zaslonu svojega televizorja ne vidite slike, preverite, na kateri TV-vhod je povezan NEO Smartbox.

 • 1

  V prvem koraku TV-komunikator NEO Smartbox preveri stanje mrežne povezave (Stanje) in ali je vzpostavljena povezava do interneta (Stanje interneta). Če je povezava vzpostavljena, se izpiše: Povezano. V istem koraku se daljinec samodejno upari s TV-komunikatorjem NEO Smartbox, takoj ko pritisnete katerokoli tipko na daljincu. Izpiše se obvestilo, da je daljinec povezan. Za nadaljevanje pritisnite tipko OK, saj je gumb NAPREJ že izbran.

  Neo Prva Uporaba 1
 • 2

  V drugem koraku ustvarite svoj glavni profil, npr. vpišite svoje ime, vzdevek … Črko izberite s pomočjo smernih tipk na daljincu in izbiro potrdite s pritiskom na tipko OK. Če želite vpisati številko ali posebni znak, izberite gumb 123.
  Pozor: Gumb IZBRIŠI izbriše vse, kar je napisano. Če želite izbrisati samo zadnjo črko ali znak, izberite tipko za brisanje (s puščico in znakom X). Za nadaljevanje izberite gumb Naprej in na daljincu pritisnite tipko OK.

  Neo Prva Uporaba 2
 • 3

  V tem koraku določite ime za TV-komunikator NEO Smartbox, npr. lokacijo, kjer se NEO Smartbox nahaja. Za nadaljevanje izberite gumb Naprej in pritisnite tipko OK na daljincu.

  Neo Prva Uporaba 3
 • 4

  Določite poljubno 4-mestno kodo za zaklep vsebin, ki niso primerne za otroke. Kodo potrebujete tudi za izposojo vsebin iz videotek in naročilo dodatnih programskih opcij ali shem. Kodo vpišete tako, da s smernimi tipkami izberete številko in pritisnete gumb OK na daljincu. Ko izberete 4 številke, se pojavi gumb NAPREJ. Pritisnite tipko OK na daljincu za nadaljevanje. V naslednjem koraku potrdite PIN-kodo (vpišite isto PIN-kodo), pojavi se gumb NAPREJ. Za nadaljevanje pritisnite tipko OK na daljincu.

  Neo Prva Uporaba 5
 • 5

  V naslednjem koraku se strinjate s pogoji Priporočil, ki pomagajo pri prilagajanju vsebin glede na vaše oglede vsebin. Izbran je gumb STRINJAM SE, ki ga potrdite s pritiskom na tipko OK na daljincu.

  Neo Prva Uporaba 6
 • 6

  V tem koraku se strinjate s podrobnosti GDPR-ja (varstvo osebnih podatkov). Predlagamo izbiro možnosti Strinjam se. Pritisnite tipko OK na daljincu, da potrdite strinjanje z vsemi pogoji, samodejno se izbere gumb Naprej, na daljincu pa pritisnite tipko OK za nadaljevanje. V tem koraku bomo od vas pridobili informacijo, katere vsebine vas zanimajo, zato da bomo prikaz vsebin lahko prilagodili vašim željam. Izberite vsebino, ki vas zanima (filmi, serije, igre, šport …) s pomočjo smernih tipk na daljincu, izbiro pa potrdite s pritiskom na tipko OK. Izberite tri vsebine. Po izboru se samodejno izbere gumb NAPREJ, ki ga potrdite s pritiskom na tipko OK na daljincu.

  Neo Prva Uporaba 7
 • 7

  V tem koraku bomo od vas pridobili informacijo, katere vsebine vas zanimajo, zato da bomo prikaz vsebin lahko prilagodili vašim željam. Izberite vsebino, ki vas zanima (filmi, serije, igre, šport …) s pomočjo smernih tipk na daljincu, izbiro pa potrdite s pritiskom na tipko OK. Izberite vsaj tri vsebine. Po izboru se samodejno izbere gumb NAPREJ, ki ga potrdite s pritiskom na tipko OK na daljincu.

 • 8

  Za zaključek namestitev potrdite gumb NADALJUJ, tako da na daljincu pritisnete tipko OK. S tem je namestitev TV-komunikatorja NEO Smartbox zaključena.

  Neo Prva Uporaba 9