Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Moj TV na NEO

Do menija Moj TV dostopite s krajšim pritiskom tipke Domov na daljincu, nato pa v levem meniju spodaj izberite Moj TV. To lahko storite tudi z daljšim pritiskom tipke Domov.

V meniju Moj TV so na voljo naslednji sklopi:

 • 1

  Meni Moj TV - vstopna stran

  Neo Moj Tv Screen
 • 2

  Izbrano: Najprej so prikazane izpostavljene in zanimive vsebine.

  Mojtv2
 • 3

  Pod Trenutno aktualno je izpostavljena vsebina, ki jo v tem trenutku gledajo drugi uporabniki televizije Telekoma Slovenije, kar vam bo pomagalo pri odločitvi, katero vsebino si ogledati.

  Mojtv3
 • 4

  Pod rubriko Najbolj gledano je zbrana najbolj gledana vsebina zadnjih ogledanih vsebin prek Ogleda nazaj.

  Mojtv4
 • 5

  Pod Priporočamo se nahaja vsebina, ki vam jo priporočamo glede na vaše želje oziroma navade pri gledanju vsebin.

  Mojtv5
 • 6

  Možnost Nadaljujte z ogledom ponuja vsebino, ki ste jo začeli gledati, vendar je niste pogledali do konca. Ogled lahko nadaljujete tudi na mobilni napravi ali računalniku. Velja za vsebino, ki ste jo gledali prek Ogleda nazaj, in sicer 5 minut ali več.

  Mojtv6
 • 7

  Moj izbor prikaže vsebino, ki ste jo oziroma jo boste dodali v svoj izbor. Če niste dodali nobene vsebine, sklopa tukaj ne boste našli.
  Vsebino v izbor dodate tako, da ob gledanju določene vsebine na daljincu pritisnete tipko OK. Izbrana je možnost INFO, ki jo potrdite s pritiskom na tipko OK na daljincu.

  Izbrano vsebino dodate v svoj izbor s potrditvijo gumba DODAJ V MOJ IZBOR. S smerno tipko na daljincu se premaknite na gumb DODAJ V MOJ IZBOR in pritisnite tipko OK na daljincu.
  V Mojem izboru lahko dodate: vsebino, ki je na TV-ju, vsebino, ki jo spremljate v živo, vsebino Ogleda nazaj, vsebino iz videoteke ali vsebino, ki se bo šele predvajala.

  Mojtv7
 • 8

  V sklopu Najnovejše v DKinu so prikazani zadnji dodani filmi v videoteki DKino.
  Vsebino si izposodite tako, da jo izberete s pritiskom na tipko OK na daljincu. Na voljo so napovednik (trailer) vsebine, vrsta kakovosti (SD – nižja ločljivost slike/HD – visoka ločljivost slike), možnost dodajanja vsebine v lasten izbor (DODAJ V MOJ IZBOR) za poznejši ogled in podrobnosti filma (igralci in zasedba).

  Ko izberete vrste kakovosti, izbiro potrdite s pritiskom na tipko OK na daljincu. Vpišite še svojo PIN-kodo, ki jo tudi potrdite s tipko OK. Izbrana vsebina se bo začela predvajati.

  Nekatere vsebine so na voljo samo v kakovosti SD (standardna ločljivost). Podrobnejša navodila se nahajajo v sklopu navodil videoteke.

  Mojtv8
 • 9

  V sklopu Radijske postaje so zbrane vse radijske postaje, ki so na voljo na televiziji Telekoma Slovenije. Predvajanje radijske postaje izberite s tipko OK na daljincu. Izbrana radijska postaja se bo začela predvajati v nekaj sekundah.

  Mojtv9
 • 10

  V sklopu Aplikacije in igre so zbrane aplikacije in igre, ki so na voljo na televiziji Telekoma Slovenije. Izbrano aplikacijo potrdite s pritiskom na tipko OK na daljincu. Na voljo bodo aplikacije, verificirane s strani Telekoma Slovenije. Podrobnejša navodila se nahajajo v sklopu navodil aplikacije.

  Mojtv10

V meniju Moj TV lahko izbirate tudi med kategorijami:

Šport

Na enem mestu je zbrana vsa športna vsebina, ki se trenutno predvaja na posameznih TV-programih (v sklopu Na sporedu), najbolj gledana športna vsebina (v sklopu Najbolj gledano), priporočena vsebina (v sklopu Priporočamo), vsebina glede na vrsto športa (v sklopu Zvrsti) in vsebina, ki sledi (v sklopu Kmalu).

Mojtv11

Filmi

Na enem mestu je zbrana vsa filmska vsebina: vsebina, ki se trenutno predvaja na posameznih TV-programih (v sklopu Trenutno na sporedu), vsebina, razvrščena glede na žanre (v sklopu Zvrsti), najbolj gledana filmska vsebina (v sklopu Najbolj gledano), priporočena filmska vsebina (v sklopu Priporočamo) in najnovejša vsebina v videoteki DKino (v sklopu Najnovejše v DKinu).

Mojtv12

Dokumentarni

Na enem mestu je zbrana vsa dokumentarna vsebina. Vsebina, ki se trenutno predvaja na posameznih TV-programih (v sklopu Trenutno na sporedu), vsebina, razvrščena glede na žanre (v sklopu Zvrsti), najbolj gledana vsebina (v sklopu Najbolj gledano), priporočena vsebina (v sklopu Priporočamo) in najnovejša vsebina v različnih kategorijah.

Mojtv13

Serije

Na enem mestu so zbrane vsebine priljubljenih serij. Vsebina, ki se trenutno predvaja na posameznih TV-programih (v sklopu Trenutno na sporedu), vsebina, razvrščena glede na žanre (v sklopu Zvrsti), najbolj gledana vsebina (v sklopu Najbolj gledano) in priporočena vsebina (v sklopu Priporočamo)

Mojtv14

Telenovele

Na enem mestu so zbrane različne telenovele. Vsebina, ki se trenutno predvaja na posameznih TV-programih (v sklopu Trenutno na sporedu), in najbolj gledana vsebina (v sklopu Najbolj gledano).

Mojtv15

Otroški park

Na enem mestu so zbrane vse otroške in mladinske vsebine. Vsebina je za lažjo izbiro razvrščena tudi v starostne sklope oziroma glede na risane junake. Najbolj gledana vsebina je v sklopu Najbolj gledano vsebino, ki vam jo priporočamo, pa najdete v sklopu Priporočamo.

Posebnost sklopa za otroke je tudi, da lahko onemogočite izhod iz te kategorije oziroma je izhod mogoč le s PIN-kodo. Tako ne boste v skrbeh, da bi otrok gledal vsebino, ki zanj ni primerna.

Izhod z vpisom PIN-kode omogočite v nastavitvah vmesnika NEO.

V zgornjem desnem kotu je ikona zobnik. Za pomik do te ikone uporabite smerne tipke na daljincu in izbiro potrdite s tipko OK. Prikažejo se nastavitve vmesnika NEO. Izberite sklop Profil, pritisnite OK in vključite možnost Zahtevaj PIN-kodo ob izhodu iz Otroškega parka.

Mojtv16

Zabava

Na kategoriji oziroma podstrani ZABAVA so na voljo zbrane vsebine s pestrega nabora žanrov, kot so resničnostne oddaje, kuharske oddaje, glasbe, zabavne svetovalne oddaje in podobno.

Podstran Zabava je tako sestavljena iz:

 • uredniško izbranih vsebin
 • trenutno najbolj gledanih vsebin
 • najbolj gledanih vsebin v zadnjem tednu
 • priporočil
 • najbolj gledanih resničnostnih oddaj
 • najbolj gledanih glasbenih oddaj

Do podstrani ZABAVA lahko dostopate preko MOJ TV (dolg pritisk gumba hiška na daljincu) in preko glasovnega ukaza "zabava".

Neo Zabava Screen

Informativni

Na enem mestu so zbrane informativne vsebine. Nekateri informativni TV-programi so zbrani v sklopu Informativni TV-programi.

Vsebina, ki se trenutno predvaja na posameznih TV-programih (v sklopu Trenutno na sporedu), najbolj gledana vsebina (v sklopu Najbolj gledano) in priporočena vsebina (v sklopu Priporočamo).

Mojtv17

V spodnji vrsti pa so na voljo:

Neo Moj Tv Screen

V zgornjem kotu so na voljo:

Neo Moj Tv Screen