Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

SMS MMS paketi za naročnike

SMS-/MMS-paketi za naročnike

Radi pošiljate SMS-e in MMS-e? Izberite SMS-/MMS-paket po vaši meri in prihranite.

NOVO - Vklop v prihodnosti

V Mojem Telekomu lahko vklop izbranega mobilnega zakupa načrtujete 1 mesec vnaprej. Optimizirajte svoj čas in vnaprej določite datum vklopa. V Mojem Telekomu so prikazane redne cene (brez morebitnih popustov), ki veljajo na dan vklopa. Menjava paketa lahko vpliva na vnaprej nastavljeni zakup (če zakup pri tem paketu ni omogočen).

Paketi z mesečno naročnino (velja do preklica)

Zakupite lahko različne količine SMS-ov in MMS-ov na mesec. Izbirate lahko med dvema paketoma, ki vsebujeta različne količine zakupljenih sporočil SMS in MMS. Za vklop storitve je potrebno poslati SMS s ključno besedo ali izpolniti obrazec Naročilo dodatnih storitev.

Ime SMS-/MMS-paketa​Vključena količina SMS/MMSMesečna naročnina
SMS 200200​7,00 €
​SMS 1000100011,00 €
 • Priključna taksa je brezplačna.
 • Cena sporočila SMS/MMS nad vključeno količino po veljavnem ceniku za vaš naročniški paket.

Paketi za tekoči mesec (velja le za tekoči mesec)

Na voljo vam je tudi večkratni zakup različnih količin SMS-ov in MMS-ov, ki jih lahko uporabite znotraj enega obračunskega obdobja. Izbirate lahko med dvema paketoma, ki vsebujeta različne količine zakupljenih sporočil SMS in MMS.. Za vklop storitve je potrebno poslati SMS s ključno besedo.

Navedene cene so v EUR in vključujejo DDV.

AkcijaKljučna beseda na 1918
VklopSMS 200SMS 1000SMS 200 MESECSMS 1000 MESEC
Potrditev vklopaSMS 200 DASMS 1000 DASMS 200 MESEC DASMS 1000 MESEC DA
IzklopSMS 200 NESMS 1000 NE/

Podrobnosti

 • Vklop storitve se izvrši po prejemu in potrditvi pogojev in zahteve s strani naročnika, in je omogočena do izklopa, do katerega pride na podlagi preklica, podanega s strani naročnika. Potrditev zahteve za vklop mora biti opravljena v petih minutah od prejema povratnega sporočila. Izklop storitve se ne glede na datum preklica, podanega s strani naročnika, izvrši z iztekom obračunskega obdobja, znotraj katerega je bila poslana zahteva za izklop.
 • Če imate v tekočem obračunskem obdobju že vključeno eno od storitev SMS-paket z mesečno naročnino, si v istem obračunskem obdobju prek SMS-zahteve ne morete vključiti iste ali druge storitve. Pakete za tekoči mesec pa si lahko izberete večkrat.
 • Če imate v tekočem obračunskem obdobju že vključeno storitev Petka, si v istem obračunskem obdobju prek SMS-zahteve ne morete vključiti SMS-paketa.
 • Pri naročniških razmerjih, v katerih je naročnik poslovni uporabnik (pravna oseba, s. p.) in ima vključeno storitev Ločeni račun, se storitev vključi na ločenem računu.
 • Po porabljeni količini se sporočila obračunavajo po veljavnem ceniku za vaš naročniški paket. Neporabljene količine sporočil se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. Naročnina se obračuna po veljavnem ceniku, ob vklopu storitve za tekoče obračunsko obdobje. Naročnina se za posamezno obračunsko obdobje obračuna v celoti, ne glede na datum vklopa storitve ali datum preklica.
 • S poslano SMS-zahtevo se strinjate z navodili uporabe storitve ter potrjujete, da ste seznanjeni s cenikom storitve.
 • Vsaka poslana SMS-zahteva se obračuna po veljavnem ceniku za sporočila SMS za vaš naročniški paket.
 • Če imate vključeno storitev SMS-paket in hkrati tudi katerikoli naročniški paket Povezani, Itak Džabest, paket A, B, C ali Družinski komplet A, B, C, se najprej upoštevajo zakupljene količine SMS-paketa.
 • Storitev lahko naročite tudi z obrazcem Naročilo dodatnih storitev ali z e-obrazcem na spletnem Monitorju, če dostopate s certifikatom. Neporabljeno količino preverite prek SMS-a: PORABA K pošljete na 1919.
 • Pošiljanje sporočil SMS/MMS v času gostovanja (v omrežjih drugih operaterjev) se zaračuna po ceniku operaterja, pri katerem gostujete.
 • Pri paketih Itak/Itak plus se SMS-i, vključeni v SMS-paket, ne štejejo v osnovo prvih 30 SMS-ov. Naročniki paketa NMT osnovni in paketa Telemetrija, ki želite naročiti SMS-paket, morate imeti omogočeno storitev SMS.
 • Storitev SMS1000 ni na voljo naročnikom paketov Džabest 250, Džabest 2000, Džabest 3000, Džabest 250 za zmeri, Džabest 2000 za zmeri, Džabest 3000 za zmeri, Paketa 2013, Pomlad 2013, Jesen 2013, paketa EuroBasket, Paketa neomejeno, Paket 2014, Osebnih ter Skupnih mobilnih zakupov.