Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

SMS kopija in SMS posredovanje

Vse SMS-e, poslane ali prejete na vašo mobilno telefonsko številko, se lahko hkrati posreduje tudi na drugo mobilno številko ali e-naslov.

Podrobno o storitvi

Vklop in sprememba nastavitev SMS-sporočil je na voljo v Mojem Telekomu. Po prijavi izberite svojo mobilno številko, nato pa v sklopu Klici in sporočila izberite možnost Nastavitve SMS-sporočil:

  • Kopija prejetih SMS-ov: vse SMS-e, poslane na vašo mobilno številko, prejmete na svoj mobitel, hkrati pa se pošljejo tudi na vpisano mobilno številko ali e-naslov.
  • Kopija poslanih SMS-ov: vsi SMS-i, poslani z vaše mobilne številke, se shranijo pri vas in hkrati pošljejo na vpisano mobilno številko ali e-naslov. Kopijo poslanih SMS-sporočil lahko vključite le na enako mobilno številko ali e-naslov, kot kopijo prejetih SMS-ov.
  • Preusmeritev prejetih SMS-ov: vse SMS-e, poslane na vašo mobilno številko, prejmete le na vpisano mobilno številko ali e-naslov. SMS-ov na vaš mobitel ne prejmete.
  • Preusmeritve in kopije SMS-sporočil so omogočene na mobilne številke slovenskih operaterjev ali katerikoli veljaven e-naslov.

Cena

Sporočila, ki se posredujejo ali kopirajo na katerokoli drugo mobilno številko ali elektronski naslov, se obračunavajo po ceniku, ki velja za SMS-sporočila.

Pri paketih z vključenimi količinami se SMS-i najprej koristijo iz zakupljenih količin. Zakupite si lahko tudi dodatne SMS-pakete (za naročnike in za uporabnike Mobi).