Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

S storitvijo Monitor Alarm boste obveščeni, ko boste presegli določen znesek porabe zakupljenih pogovorov, sporočil in podatkov na svojem mobitelu.

Določite znesek, ob katerem želite biti obveščeni o svoji porabi. Ko ga dosežete, prek SMS-a ali e-pošte prejmete sporočilo o alarmu. Zakupljene količine lahko po alarmu še naprej uporabljate; po porabi zakupljenih količin se nadaljnja poraba obračunava po ceniku. Mejni znesek lahko kadarkoli poljubno spremenite. Nosilci Družinskega bonusa in podjetja lahko storitev Monitor Alarm vključite na številkah svojih uporabnikov in spremljate njihovo porabo. Obvestilo o alarmu prek SMS-a ali e-pošte lahko poleg vas kot naročnika prejmejo tudi uporabniki. Uporabniki Družinskega bonusa ali službene številke lahko znesek spreminjajo sami, če naročnik tako označi na obrazcu za vklop.

Monitor Alarm zakupljenih količin

Obvestilo o alarmu prejmete, ko porabite 80 % in 100 % zakupljene količine pogovorov in/ali sporočil SMS/MMS in/ali paketnega prenosa podatkov. Po prejemu alarma lahko zakupljene količine še naprej uporabljate; po porabi zakupljenih količin se nadaljnja poraba obračunava po ceniku oziroma kot je določeno v prodajni ponudbi paketa, ki ga uporabljate.
V primeru, da ima uporabnik za paketni prenos podatkov aktivno večje število enakih zakupov, bo prejel le dve sporočili SMS, in sicer ob porabi 80 % in ob porabi 100 % zakupljenih količin prenosa podatkov.

Pomembno:
Alarm se sproži ob zaključku obračunske seje, znotraj katere je presežena meja 80 % ali 100 % zakupljene količine, kar je lahko tudi več kot 100 %.
Pri uporabnikih naročniških paketov Druga številka, SIM 2 in Avtotelefon je za vklop obveščanja na podrejena razmerja treba izpolniti obrazec za naročilo alternativnega obveščanja.

Cena

 • Prejeti SMS z obvestilom o doseženem zneskovnem alarmu: 0,20865 €.
 • Za vse naročnike mobilnih paketov so prejeti SMS-i z obvestilom o doseženi meji 80 % zakupljenih količin brezplačni.
 • Poslani SMS za vklop oz. spremembo alarma se obračuna po ceniku za SMS.

Kako vključim?

Monitor Alarm znesek

SMS S KLJUČNO BESEDO

 • preverjanje zneska porabe

  PORABAA

 • sprememba zneska porabe

  PORABAA znesek

ali
Aktiviraj v Mojem Telekomu

Monitor Alarm količine

SMS S KLJUČNO BESEDO

 • vklop za zakupljene količine

  PORABAA K

 • izklop za zakupljene količine

  PORABAA K NE

ali
Aktiviraj v Mojem Telekomu