Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Poglavitna prednost mobilnega omrežja LTE/4G Telekoma Slovenije je v doseganju visokih hitrosti, ki teoretično znašajo do 300 Mb/s v smeri k uporabniku in do 50 Mb/s iz smeri uporabnika.2

Visoka hitrost in odzivnost (majhna latenca oz. ping) omogočata prenos videoposnetkov visoke ločljivosti in 3D-vsebin ter izjemno zmogljivo mobilno širokopasovno povezljivost, ki je ključna za storitve v oblaku, M2M (Machine to Machine), spletne igre (Online Gaming) in internet stvari (Internet of Things).

Oglejte si zemljevid pokritosti Slovenije s signalom LTE/4G.

Kaj potrebujem?

  • 1

    Mobitel ali napravo LTE (mobitel, tablični računalnik, USB-modem, mobilno dostopno točko WiFi).

  • 2

    Napredno kartico USIM.

  • 3

    Signal omrežja LTE/4G in vključeno eno izmed storitev Hitri internet LTE/4G.​

Posamezna storitev Hitri internet LTE/4G omogoča dostop do omrežja LTE/4G in določa hitrost prenosa podatkov v mobilnem omrežju LTE/4G Telekoma Slovenije. Za brezplačen dostop do omrežja LTE/4G pošljite SMS-sporočilo s ključno besedo LTE na številko 1918.

Vklop LTE/4G

SMS s ključno besedo​Mesečna naročnina
LTE na 19180 €

Cene so v EUR z DDV. Prenos podatkov se obračuna po veljavnem ceniku naročniškega paketa in dodatno vključenih količinah za prenos podatkov.

Hitrosti prenosa podatkov

Omrežje LTE/4G Telekoma Slovenije omogoča teoretične hitrosti prenosa podatkov do 300 Mb/s v smeri k uporabniku in do 50 Mb/s iz smeri uporabnika.

Primerjavo hitrosti med internetom LTE/4G in internetom 5G najdete tukaj.

Opombe

1Navedene cene so v EUR in vključujejo DDV. Prenos podatkov se obračuna po veljavnem ceniku naročniškega paketa in dodatno vključenih količinah za prenos podatkov.

2Oglaševana hitrost je teoretična maksimalna hitrost, ki jo Telekom Slovenije navaja v tržni komunikaciji oz. oglaševanju in ki je določena glede na izbrani naročniški paket. Oglaševana hitrost je v oglasih oz. v naročniški pogodbi navedena z oznako »do«.
Ocenjena maksimalna hitrost je dejanska hitrost, ki jo uporabnik lahko doseže pri danem paketu. Praviloma je nižja od teoretične maksimalne hitrosti zaradi same narave mobilnega omrežja, deljenja razpoložljivih virov in hitrosti posamezne celice med vse uporabnike, ki se trenutno v celici nahajajo. Odvisna je od terminalske opreme in načina uporabe omrežja, trenutne obremenitve omrežja in spremenljivih radijskih pogojev. Razlaga pokritosti in dostopnosti do omrežja je na voljo na www.telekom.si (v sklopih Internet in Pomoč in podpora) in na prodajnih mestih Telekoma Slovenije.