Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Imenik v spletni pošti

Ob kliku na zavihek se v osrednjem oknu odprejo shranjeni stiki in skupine stikov. Prikaže se tudi iskalnik, s pomočjo katerega lahko iščete po stikih. V pregledu se nahaja seznam imenikov. S klikom na posamezen imenik se prikaže njegova vsebina (stiki in skupine stikov, shranjenih v imeniku).

Nov imenik dodate s klikom na ikono Dodaj imenik. Imeniku določite ime, barvo, pozicijo in kliknite V redu. Prikazal se bo v pregledu. Z desnim klikom na imenik lahko tega izbrišete, preimenujete, premaknete in mu uredite lastnosti (barvo imenika). Privzetih imenikov ni mogoče izbrisati in preimenovati.

Za lažji pregled izberete posamezno črko abecede. Izpisalo vam bo stike, katerih priimek se začne na izbrano črko.

S klikom na posamezen stik ali skupino stikov se vsebina pokaže v bralnem podoknu. Z dvojnim klikom na stik ali skupino stikov se odpre možnost urejanja stika ali skupine.

Funkcije

Izbriši stik/skupino stikov.
Uredi stik/skupino stikov.
Natisni stik/skupino stikov.
Določi oznako.
Premakni stik/skupino stikov v drug imenik.
Posreduj stik kot priponko novemu sporočilu.

Desni klik na stik ali skupino stikov: Poleg naštetih funkcij, ki jih lahko izvedete za stik ali skupino stikov, lahko z desnim klikom stiku ali skupini stikov pošljete novo sporočilo ali lastnosti stika/skupine stikov uporabite v iskalniku.

Imenik
Imenik

Nov stik/skupina stikov

S klikom na ikono Nov dodate nov stik (izberite možnost Stik) ali skupino stikov (izberite možnost Skupina stikov).

Nov stik

Izpolnite polja: ime, priimek, naziv, podjetje, e-naslov, telefon, naslov … Izberite imenik, v katerem želite, da se stik nahaja, in kliknite gumb Shrani.
Če želite stiku dodati več e-naslovov, telefonskih številk … kliknite plus. Dodaten e-naslov, telefonsko številko … odstranite s klikom na minus.

Imenik

Nova skupina stikov

Vnesite ime skupine, izberite imenik, v katerem želite, da se skupina nahaja, in določite člane skupine. Skupino stikov shranite s klikom na gumb Shrani.

Člane lahko izberete med že vnesenimi stiki in skupinami stikov ali pa jih dodate z vnosom e-naslova. Če vnesete več e-naslovov, jih ločite z vejico. Posameznega člana dodate s klikom na gumb Dodaj. Člana iz seznama odstranite s klikom na gumb Izbriši.

Imenik