Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Podaljšanje domene

 • 1

  Namestitveno datoteko prenesite na računalnik. Ko se datoteka prenese, z dvojnim

  Domeno preprosto podaljšate na strani domene.telekom.si: kliknite Podaljšanje domene.si. Vnesite Registracijsko kodo in naziv svoje domene (vpišite brez www; npr. telekom.si) ter kliknite Nadaljuj.

  Registracijsko kodo pridobite:

  Naročniki fiksnih storitev:

  Registracijsko kodo pridobite v Mojem Telekomu. Prijavite se z e-naslovom in geslom za dostop do računa Moj Telekom. Če v Moj Telekom še niste registrirani, si oglejte navodila. Kliknite na svoje uporabniško za fiksne storitve​ in v sklopu Dodatne storitve gumb Uredi desno od napisa Koda spletne domene. Izpiše se aktivacijska koda.

  Če niste naročniki fiksnih storitev:

  Natisnite Pogodbo za uporabo dodatnih storitev ali za pridobitev pogodbe pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 8000. Izpolnjeno pogodbo pošljite na naslov: Telekom Slovenije, d.​d., Naročniška razmerja, Cigaletova 15, 1000 Ljubljana ali po faksu na 080 80 82. Prejeli boste registracijsko kodo.

  Podaljsanjesi1
  Domene1
  Domene2
 • 2

  Na strani se bodo izpisali naziv domene, trenutna veljavnost domene in možnost izbire obdobja za podaljšanje registracije domene. Za podaljšanje registracije kliknite Podaljšaj registracijo.

  Podaljsanjesi2
 • 3

  Izpisalo se bo potrdilo o registraciji.

  >

  Podaljsanjesi3

Podaljšanje domen .com, .net, .org, .info, .biz, .name, .eu

 • 1

  Domeno preprosto podaljšate na strani domene.telekom.si, kjer kliknite na Urejanje domene. Izberite vrsto domene (.com, .net, .org, .info, .biz, .name, .eu), vnesite naziv domene, uporabniško ime in geslo ter kliknite Prijava. V primeru, da uporabniških podatkov ne poznate, kliknite tukaj.

  Podaljsanjeo1
 • 2

  Na strani se bosta izpisala naziv in trenutna veljavnost domene. Za podaljšanje registracije kliknite Podaljšanje registracije.

  Podaljsanjeo2
 • 3

  Vnesite registracijsko kodo in izberite časovno obdobje podaljšanja domene. Svoj vnos potrdite s klikom na Podaljšaj registracijo.
  Registracijsko kodo pridobite na naslednja načina:

  Naročniki fiksnih storitev:

  Registracijsko kodo pridobite v Mojem Telekomu. Prijavite se z e-naslovom in geslom za dostop do računa Moj Telekom. Če v Moj Telekom še niste registrirani, si oglejte navodila. Kliknite na svoje uporabniško ime za fiksne storitve in v sklopu Dodatne storitve gumb Uredi desno od napisa Registracija spletne domene. Izpiše se aktivacijska koda.

  Če niste naročniki fiksnih storitev:

  Natisnite Pogodbo za uporabo dodatnih storitev ali za pridobitev pogodbe pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 8000. Izpolnjeno pogodbo pošljite na naslov: Telekom Slovenije, d.d., Naročniška razmerja, Cigaletova 15, 1000 Ljubljana ali po faksu na 080 80 82. Prejeli boste registracijsko kodo.

  Podaljsanjeo3
  Mojtelekomuredi
  Koda Domena 2
 • 4

  Izpisalo se bo potrdilo o registraciji.

  Podaljsanjeo4