Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Sporočila za medije

Pred 2 dnevoma

Telekom Slovenije do 8. januarja na televiziji odpira shemo Mega HD, opciji Cinestar TV Premiere in Balkan ter nova TV-programa za pse Happy Puppy in Dog TV

Ob vstopu v praznični december in ob 5. obletnici TV-platforme NEO, ki je z glasovnim upravljanjem v slovenske domove prinesla popolnoma novo izkušnjo spremljanja vsebin, Telekom Slovenije praznuje s svojimi naročniki.

Pred 7 dnevi

Telekom Slovenije in Xiaomi sta predala donacijo 5.000 evrov društvu OnkoMan

Telekom Slovenije in Xiaomi sta z donacijo v višini 5.000 evrov podprla aktivnosti, ki jih za ozaveščanje o pomenu preventive in zgodnjega odkrivanja raka izvaja Slovensko onkološko društvo za moške OnkoMan.

Pred 7 dnevi

Telekom Slovenije presegel 200.000 maloprodajnih fiksnih širokopasovnih priključkov, jubilejni uporabnik je iz Maribora

Telekom Slovenije, ki upravlja z največjim fiksnim in mobilnim omrežjem v državi, je v teh dneh dosegel nov mejnik, saj je presegel 200.000 maloprodajnih fiksnih širokopasovnih priključkov.

23. 11. 2023

Telekom Slovenije je vzpostavil prvo demonstracijsko okolje zasebnega mobilnega 5G-omrežja

Z razvojem pete generacije mobilne telefonije (5G) so z vse hitrejšim prenosom podatkov, s krajšimi odzivnimi časi in z izjemno nizko zakasnitvijo vzpostavljeni pogoji za uvajanje zasebnih mobilnih omrežij, ki bodo gospodarstvu omogočila nadaljnjo digitalizacijo.

16. 11. 2023

Nogometna vročica se stopnjuje: Telekom Slovenije bo ogled zadnjih dveh tekem slovenske reprezentance omogočil vsem svojim naročnikom televizije

Slovensko nogometno reprezentanco v kvalifikacijah za uvrstitev na Euro 2024 čakata le še dve izjemno pomembni tekmi. Nogometna vročica med navijači se stopnjuje, saj je Slovenija, ki vodi v predtekmovalni skupini H, na pragu zgodovinskega uspeha.

3. 11. 2023

Telekom Slovenije in Xiaomi z donacijo društvu OnkoMan za ozaveščanje o raku prebavil pri moških

Telekom Slovenije in Xiaomi bosta tudi v letošnjem novembru, ki je mesec ozaveščanja o raku pri moških, z donacijo v višini 5.000 evrov že četrto leto zapored podprla Slovensko onkološko društvo za moške OnkoMan.

26. 10. 2023

Telekom Slovenije in Samsung že 16 let podpirata Združenje Europa Donna Slovenija

Telekom Slovenije in Samsung sta v podporo aktivnostim za ozaveščanje o raku dojk Darji Molan, koordinatorici projektov in programov pri Združenju Europa Donna Slovenija, predala donacijo v višini 10.000 evrov.

23. 10. 2023

V zadnjih dveh letih se je število uporabnikov mobilne denarnice VALÚ skoraj podvojilo

Uporabniki pametne denarnice VALÚ so v zadnjem letu prek mobitela opravili za več kot 2 milijona transakcij, vrednost povprečne transakcije pa se je od leta 2019 do danes povečala za tretjino.

17. 10. 2023

Storitev Varen splet zavarovala 40 odstotkov uporabnikov pred kibernetskimi grožnjami

Najpogostejše grožnje so bile škodljiva programska oprema, sledijo t. i. CC napadi, ki skušajo vdreti v napravo in jo nato uporabiti kot del lastnega omrežja naprav, in napadi spletnega ribarjenja (phishing).

5. 10. 2023

Telekom Slovenije in Samsung tudi letos podpirata Združenje Europa Donna z donacijo 10.000 evrov in s posebno ponudbo »rožnatih« mobitelov

Oktober je mednarodni mesec ozaveščanja o raku dojk, zato Telekom Slovenije in Samsung že 16. leto zapored z donacijo v višini 10.000 evrov ter s posebnima »rožnatima« mobiteloma podpirata Slovensko združenje za boj proti raku dojk - Europa Donna.

3. 10. 2023

E-oskrba upravičencem brezplačno na voljo do 30. junija 2025

Ministrstvo za solidarno prihodnost je Telekom Slovenije skupaj z Zvezo društev upokojencev Slovenije (ZDUS) v okviru javnega razpisa »E-oskrba na daljavo« izbralo za izvajalca storitve E-oskrba.

2. 10. 2023

Kibernetski strokovnjaki opozarjajo: vse več je zlorab gesel, osebnih podatkov in drugih informacij, ki jih puščamo na spletu

V Centru kibernetske varnosti in odpornosti Telekoma Slovenije ob evropskem mesecu kibernetske varnosti opozarjajo, da se število kibernetskih in varnostnih incidentov še naprej povečuje.

12 od 210

Kontakt za novinarje
Katarina Preseren Mar2022 (1)
Katarina Prešeren

Direktorica korporativnega komuniciranja