Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Odgovorni do družbe

Digitalna povezanost

Digitalna povezanost zmanjšuje razlike med geografskimi področji in zagotavlja enake možnosti dostopa do digitalnih storitev, znanja in poslovnih priložnosti. 

Smo izvajalec univerzalne storitve

Telekom Slovenije ima največje mobilno omrežje z največ baznimi postajami, upravljamo pa tudi največje dostopovno optično omrežje v Sloveniji. Več o tem: Prvo omrežje

E Oskrba Mati In Sin

Skrb za ranljive

Razvili smo storitev E-oskrba, ki jo je Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti opredelilo kot socialno-varstveno storitev. E-oskrba je modularna rešitev, ki učinkovito podpira samostojnejše bivanje starejših, invalidov, bolnikov s kroničnimi boleznimi, bolnikov po težjih operativnih posegih in oseb z demenco na njihovem domu. E-oskrba uporabnikom 24 ur na dan zagotavlja povezavo z asistenčnim centrom za enostaven in hiter klic na pomoč v primeru padca ali nenadne slabosti ter organizacijo pomoči.

Naši sodelavci

Varen vstop v digitalni svet

Skupaj z organizacijo Logout smo zasnovali projekt Moja prva pogodba, ki je namenjen ozaveščanju o zdravi, odgovorni, uravnoteženi, varni, poučni in konstruktivni uporabi mobilnih naprav ter informiranju in pomoči staršem pri vzgoji otrok v digitalnem svetu.

Za mladostnike in njihove starše smo pripravili:

  • Nasvete za varno rabo mobilnih naprav in storitev
  • 10 zlatih pravil za varno uporabo spleta

Posluh za družbo

Naša sponzorstva

Etično ravnanje in človekove pravice