Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Za navijače, ki v ZDA odhajajo na košarkarsko tekmo med ekipama Luke Dončića in Gorana Dragića, je Telekom Slovenije pripravil zelo ugoden zakup

15. 3. 2019

V košarkarski ligi NBA bo v četrtek, 28. marca, potekala med slovenskimi košarkarskimi navdušenci težko pričakovana tekma ekip, v katerih si bosta nasproti stala dva Slovenca.

Številni slovenski navijači si bodo tekmo v Miamiju ogledali v živo, za svoje naročnike mobilnih storitev, ki odhajajo v ZDA, pa je Telekom Slovenije pripravil posebno ponudbo za čas njihovega gostovanja.

​Telekom Slovenije je za navijače pripravil ugoden zakup, ki v ZDA prinaša:
- 7 GB mobilnega prenosa podatkov,
- 7 dni v omrežju T-Mobile USA,
- za 7 evrov.

Navijači si lahko zakup vključijo tako, da pošljejo SMS s ključno besedo 777 na številko 1918.

Zakaj je vse v znamenju sedmice? Ker eden nosi dres številka 7, drugi pa dres s številko 77.

V Telekomu Slovenije svetujejo, naj navijači zakup opravijo ob odhodu na pot, ponudba pa sicer v omrežju operaterja T-Mobil USA velja v vseh ameriških zveznih državah. Ponudba velja od 15. 3. do 5. 4. Zakup je omogočen tudi poslovnim uporabnikom in uporabnikom ločenega računa.

Od 15. marca do 5. aprila poteka tudi nagradna igra »777«, v kateri sta glavni nagradi klubska dresa obeh zvednikov. Nagradna igra poteka na družbenih omrežjih Facebook in Twitter ter na spletni strani Telekoma Slovenije (https://www.telekom.si/info-in-obvestila/nagradne-igre/nagradna-igra-777).