Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Telekom Slovenije odslej s paketom Za dva omogoča dve naročniški razmerji na enem računu

1. 2. 2019

Telekom Slovenije od 1. februarja dalje ponuja mobilni paket Za dva, ki enemu naročniku omogoča sklenitev dveh naročniških razmerij na skupnem računu, vsako naročniško razmerje pa ima vključene ločene količine mobilnih storitev.

Paket Za dva je na voljo za 18 evrov mesečno za eno številko (skupno 36 evrov mesečno za dve številki), za kar vsak uporabnik prejme neomejene pogovore in sporočila v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife ter 40 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, od tega brez doplačila v državah območja EU-tarife do 6715 MB. Mladim do 31. leta je paket Za dva na voljo za 16 evrov mesečno za eno številko.

​Pogoj za koriščenje ponudbe paketa Za dva je istočasna sklenitev dveh naročniških razmerij na skupnem računu (en naročnik). Vsak uporabnik znotraj paketa prejme neomejene pogovore in sporočila v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife in 40 GB prenosa podatkov s hitrostmi do 150/50 Mbit/s v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, od tega v državah območja EU-tarife, brez doplačila do 6715 MB. Vsak uporabnik ima tudi možnost nakupa mobitela iz akcijske ponudbe.

Naročniki, ki so mlajši od 31 let, ob sklenitvi naročnine na paket Za dva prejmejo 4 evre popusta (ugodnost Mladi), kar pomeni, da je mladim naročnina na vsako številko znotraj paketa na voljo za 16 evrov mesečno, skupna naročnina na paket pa znaša 32 evrov mesečno. Ob spremembi obstoječega naročniškega razmerja v paket Za dva je sprememba v tistem naročniškem razmerju, ki ima vključeno ugodnost, brezplačna, enako velja za priključno takso.

Upokojenci si z ugodnostjo Penzion naročnino na paket Za dva znižajo za en evro.

V promocijskem obdobju od 1. februarja do 15. marca 2019 lahko naročniško razmerje na paket Za dva lahko sklene nov ali obstoječi naročnik mobilnih storitev, ki je zasebni ali poslovni uporabnik.

Vse navedene cene vključujejo DDV.