​Redna mesečna naročnina paketa Doma je 22,99 evra oz. 16,99 evra mesečno, če naročniki mobilne in fiksne storitve povežejo na enem računu. Kakor navedeno, so dohodni klici med gostovanjem v državah območja z EU-tarifo brezplačni, medtem ko se ostale mobilne storitve v in izven držav območja EU-tarife obračunavajo skladno s cenikom paketa. Uporabnikom so na voljo dodatni zakupi za gostovanje, kot je npr. HR-internet. Paket Doma lahko sklenejo zasebni ali poslovni uporabniki.

Ob tem so v Telekomu Slovenije akcijsko mesečno naročnino v višini 15,99 evra za prvih 12 mesecev pripravili tudi za nove naročnike mobilnih paketov Dostopni A, Dostopni B in Dostopni C, ki bodo naročniško razmerje (brez plačila priključne takse) sklenili do konca letošnjega oktobra. Ob povezavi z ugodnostjo Poveži in prihrani pa je mesečna naročnina še nižja, in sicer znaša za paketa Dostopni A in Dostopni B prvo leto 13,99 evra, za paket Dostopni C pa 9,99 evra. Pogoj za pridobitev akcijske mesečne naročnine za paket Dostopni C je vezava z napravo za 24 mesecev, medtem ko na paketih Dostopni A in Dostopni B vezava ni pogoj. Ugodnost Penzion v vseh navedenih paketih, vključno s paketom Doma, prinaša še dodaten evro popusta.

Novi naročniki paketa Neodvisni B, ki je na voljo mladim do 31. leta, ob vezavi z napravo za 24 mesecev do konca letošnjega oktobra prejmejo skupno 120 evrov dobroimetja za nakupe z Moneto, in sicer tako, da v prvem letu prejmejo po 10 evrov dobroimetja na obračunsko obdobje.