Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Telekom Slovenije je odprl prvo prevzemno točko po sistemu »Naroči in odpelji«

25. 11. 2020

Telekom Slovenije je na Vojkovi ulici v Ljubljani odprl prvo prevzemno točko po sistemu drive-in, ki jo je poimenoval »Naroči in odpelji«.

Na prevzemni točki lahko uporabniki kar iz avta prevzamejo mobitel ali drugo terminalsko opremo, za nakup katere so se predhodno dogovorili, pa tudi naročniško dokumentacijo za sklenitev oz. podaljšanje naročniškega razmerja, kartice SIM, dogovorijo se lahko za prevzem modema in podobno. Uporabniki se za prihod na prevzemno točko vnaprej dogovorijo, izdelki z vso potrebno dokumentacijo pa so pripravljeni, tako da je prevzem hiter, enostaven in varen.

​Prevzemna točka Naroči in odpelji je na Vojkovi 58 v Ljubljani odprta od ponedeljka do petka med 10. in 17. uro. Uporabniki termin obiska rezervirajo s klicem na številko 041 700 216 ali preko e-pošte (tc.ljcitypark@telekom.si).

Skladno z odlokom Vlade RS so prodajna mesta Telekoma Slovenije zaprta, vsa pa delujejo kot prevzemne točke. Prodajni svetovalci so uporabnikom na prodajnih mestih po vsej Sloveniji na voljo prek telefona ali e-pošte, na ta način pa lahko uporabniki sklenejo ali podaljšajo naročniška razmerja ter kupijo naprave in dodatno opremo. V Telekomu Slovenije so uporabnikom na voljo tudi prek kontaktnega centra in družbenih omrežij, v okviru prevzemnih točk je možno tudi plačilo računa Telekoma Slovenije na plačilnem avtomatu brez provizije.

V primerjavi z obdobjem, ko so bila prodajna mesta odprta, v Telekomu Slovenije sicer beležijo 25-odstotno rast klicev na številke kontaktnega centra, prav tako se je za več kot 60 odstotkov povečalo število prejetih e-sporočil.

Za nakup izdelkov Telekom Slovenije sicer priporoča nakup prek E-trgovine, kjer je na voljo širok nabor izdelkov za delo od doma, zabavo, gospodinjstvo, prosti čas … Večino izdelkov je mogoče kupiti na obroke brez obresti.