Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Rešitev Turbo WiFi zagotavlja odlično brezžično povezavo v vseh kotičkih stanovanj, hiš ali poslovnih prostorov. Pa tudi na vrtu.

12. 9. 2019

Telekom Slovenije uvaja novost – rešitev Turbo WiFi, ki zagotavlja vrhunsko pokritost stanovanj, hiš in poslovnih prostorov z brezžičnim internetnim omrežjem.

Turbo WiFi rešuje izziv zagotovitve odličnega brezžičnega omrežja v vseh kotičkih stanovanj, večnivojskih hiš in poslovnih prostorov zaradi oddaljenosti od modema ali fizičnih ovir (debelejši oz. zidovi v kombinaciji železo-beton), vključno z mansardami, kletmi in vrtovi. Rešitev Turbo WiFi namreč za najboljšo uporabniško izkušnjo združuje vrhunski modem in ojačevalnik signala, ki se povežeta v t. i. WiFi Mesh, s samodejnim preklapljanjem med WiFi-kanali pa rešitev prepozna zasičenost omrežja in sproti preklaplja na kanal z najboljšim signalom in najmanjšo zasedenostjo. Na ta način zagotavlja visoke hitrosti prenosa podatkov, tudi več kot 1 Gbit/s.

​Turbo WiFi je primerna rešitev tudi za stanovanja v blokih in večstanovanjskih zgradbah, kjer imajo uporabniki zaradi večjega števila omrežij, ki se med seboj prekrivajo in motijo, slabši signal in nižje hitrosti prenosa podatkov. Ob tem lahko uporabniki nastavitve domačega WiFi-omrežja preprosto upravljajo prek mobilne aplikacije, prek katere lahko spremljajo naprave, ki so povezane v omrežje. Tako lahko s preprostim ukazom na daljavo, na primer, vključijo ali izključijo dostop do interneta, kar je rešitev, ki jo najpogosteje pogrešajo starši, ki želijo svojim otrokom zagotoviti varen in nadzorovan dostop do interneta.

Rešitev Turbo WiFi je naročnikom fiksnih storitev Telekoma Slovenije na voljo za 2,99 evra mesečno, naročnina pa vključuje najem modema AVM FRITZ!Box in en ojačevalnik signala FRITZ!WLAN. Možno je najeti tudi več ojačevalnikov, in sicer za 1,69 evra mesečno/ojačevalnik.

Storitev je na voljo tako zasebnim kot poslovnim uporabnikom.

Več na spletni strani Telekoma Slovenije:
Zasebni uporabniki
Poslovni uporabniki