Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Patentirana rešitev Telekoma Slovenije omogoča inovativno turistično zavarovanje, ki se obračuna glede na dejansko število dni, ko smo v tujini

20. 4. 2023

Telekom Slovenije je tehnično rešitev, prek katere Zavarovalnica Sava omogoča edino turistično zavarovanje v Sloveniji z jamstvom in obračunom premije po načelu »plačaj, kolikor gostuješ«, patentiral na Uradu za intelektualno lastnino.

Turistično zavarovanje Brezskrbni je na voljo naročnikom mobilnih storitev Telekoma Slovenije, ki lahko zavarovanje hitro in enostavno aktivirajo na daljavo, zavarovalna premija pa se obračuna samodejno, in sicer le za čas, ko je mobilna številka uporabnika prijavljena v omrežjih tujih operaterjev.

​Naročniki turistično zavarovanje sklenejo tako, da v Mojem Telekomu določijo nosilno mobilno številko, na kateri želijo vključiti zavarovanje, po želji dodajo družinske člane ter sledijo navodilom. Zavarovanje lahko vključuje do sedem oseb, in sicer dva odrasla in pet otrok do 15. leta. Zavarovanci so o veljavnosti kritja samodejno obveščeni s SMS-sporočilom, ki ga prejmejo, ko se njihov mobitel poveže v omrežje tujega operaterja; SMS-sporočilo jih obvesti tudi o prenehanju kritja ob vrnitvi v domače omrežje.

Turistično zavarovanje Brezskrbni vključuje stroške ambulantnega in bolnišničnega zdravljenja, nujni prevoz do zdravstvene ustanove in prevoz domov po zaključenem zdravljenju v višini do 30.000 evrov na posamezni zavarovalni primer in do 200.000 evrov v enem zavarovalnem letu. Zavarovanci lahko asistenčni klicni center Zavarovalnice Sava prek številke 386 2 618 0520 kontaktirajo 24 ur na dan, klic pa lahko opravijo tudi prek spletne strani Zavarovalnice Sava.

Več o turističnem zavarovanju Brezskrbni na: http://ts.si/zav-brezskrbni.