Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Odvisne družbe

Struktura Skupine Telekom Slovenije (pdf)

Telekom Slovenije ima v večinski lasti naslednje družbe:

GVO Dekstop Barvno

GVO, d.o.o., je vodilno podjetje za gradnjo in vzdrževanje telekomunikacijskega kabelskega omrežja.

dr. Zef Vučaj, direktor

Avtenta Dekstop Barvno

Avtenta, d.o.o., je vodilni ponudnik rešitev za upravljanje poslovnih vsebin in odnosov, orodij za vodenje ter spremljanje poslovanja.

Matija Nendl, direktor

Tsmedia Desktop

TSmedia, d.o.o., se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo na področju razvoja digitalnih vsebin in storitev ter snovanja in upravljanja medijev in informacijskih točk. 

Igor Gajster, direktor

Soline Desktop

V podjetju Soline, d.o.o., varujejo in trajno ohranjajo naravno in kulturno dediščino na območju Krajinskega parka Sečoveljske soline ter pridelujejo sol na tradicionalen način. Upoštevajoč sonaravnost procesov tako zagotavljajo trajnostni razvoj tega območja, z izvajanjem ukrepov varovanja naravnih vrednot kulturne dediščine pa širijo zavest o pomenu ohranjanja Krajinskega parka Sečoveljske soline. 

Klavdij Godnič, direktor

Tsinpo Desktop

Podjetje TSinpo, d.o.o., izvaja storitve poslovne in logistične podpore, vse vrste dodelavnih poslov ter skrbi za obnovo telekomunikacijske opreme. Prodaja širok nabor kartonskih ekoloških tulcev za embalažo ter za promocijske in za industrijske namene, ki jih v lastni proizvodnji prilagodi individualiziranim potrebam kupcev.

Vesna Lednik, direktorica

IPKO Desktop

IPKO Telecommunications LLC je zrasel iz prvega internetnega ponudnika, dosegljivega na celotnem območju Kosova, v sodobno podjetje, ki ponuja celoten nabor konvergentnih storitev mobilnih komunikacij, stacionarne telefonije, internetnih storitev, kakor tudi kabelske televizije.

András Páli, glavni izvršni direktor

Siol Desktop Barvno

SIOL Prishtina LLC 

Telekom Slovenije, d.d., je z namenom celovitega upravljanja regionalnega optičnega omrežja ustanovil družbo SIOL Prishtina LLC., ki je v 100 % lasti Telekoma Slovenije, d.d.
mag. Simon Furlan, direktor

SIOL d.o.o. Beograd

Telekom Slovenije, d.d., je z namenom celovitega upravljanja regionalnega optičnega omrežja ustanovil družbo SIOL DOO Beograd, ki je v 100 % lasti Telekoma Slovenije, d.d. Družba ima sedem dostopovnih vozlišč, in sicer v Beogradu, Kuzminu, Batočini, Malem Požarevcu, Ražanju, Beli Palanki in Dimitrovgradu.
mag. Simon Furlan, direktor

SIOL d.o.o. Podgorica

Telekom Slovenije, d.d., je za namen izgradnje regionalnega optičnega omrežja preko Črne gore ustanovil družbo SIOL d.o.o. Podgorica v Črni gori, ki je v 100% lasti Telekoma Slovenije, d.d. Družba ima dve dostopovni vozlišči, in sicer v Pljevlji in Bijelem Polju. 
mag. Simon Furlan, direktor

SIOL d.o.o. Sarajevo

Telekom Slovenije, d.d., je za namen izgradnje regionalnega optičnega omrežja od Sarajeva do meje s Črno goro ustanovil družbo SIOL d.o.o. Sarajevo, ki je v 100% lasti Telekoma Slovenije, d.d.
mag. Simon Furlan, direktor

SIOL DOOEL Skopje 

Telekom Slovenije, d.d., je v okviru konsolidacije Skupine Telekom Slovenije na trgu Severne Makedonije, ki vključuje tudi izločitev regionalnega optičnega omrežja iz odvisne družbe ONE DOOEL Skopje, ustanovil družbo SIOL DOOEL Skopje, ki je v 100 % lasti Telekoma Slovenije, d.d. Družba ima tri dostopovna vozlišča, v Skopju, Kumanovem in Krivi Palanki.
mag. Simon Furlan, direktor

SIOL d.o.o. Zagreb 

Telekom Slovenije, d.d., je za namen izgradnje regionalnega optičnega omrežja za jugovzhodni trg ustanovil družbo SIOL d.o.o. Zagreb na Hrvaškem, ki je v 100% lasti Telekoma Slovenije, d.d. Družba SiOL d.o.o. Zagreb ima deset telekomunikacijskih vozlišč, in sicer Zagreb, Okučani-1, Okučani-2, Sisak, Jastrebarsko, Kutina, Slobodnica in Mitrovci (na ozemlju Hrvaške) ter Sofija in Kyustendil (na ozemlju Bolgarije). 
mag. Simon Furlan, direktor