Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Za še lažje šolanje in delo na daljavo Telekom Slovenije brezplačno povečuje hitrosti interneta in nadaljuje s širitvijo optičnega omrežja po vsej Sloveniji

1. 12. 2020

V Telekomu Slovenije, kjer upravljamo z največjim in najmodernejšim optičnim omrežjem v Sloveniji, priklop nanj pa omogočamo že več kot 350.000 gospodinjstvom, v teh dneh postopno zvišujemo osnovne hitrosti interneta na optičnem omrežju. Tako brezplačno povečujemo osnovne hitrosti interneta naročnikom na FTTH optičnem in na OŠO omrežjih, in sicer na 100 Mbit/s v smeri do uporabnika. Ker v opažamo, da je še posebej ob šolanju in delu na daljavo poleg hitrosti do uporabnika uporabnikom vse bolj pomembna tudi hitrost od uporabnika, pa bomo v decembru na 100 Mbit/s od uporabnika brezplačno povečali tudi osnovno hitrost v paketih NEO C, NEO Svet C in NEO SuperNet.
V fiksnih naročniških paketih imajo naročniki Telekoma Slovenije danes višjo povprečno hitrost kot v začetku leta, pri tem pa prehajajo predvsem na optično tehnologijo. Največjo rast števila naročnikov tako Telekom Slovenije beleži pri paketih s hitrostmi 300 Mbit/s, 350 Mbit/s in 600 Mbit/s v smeri do uporabnika.