Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Vabljeni v Telekomove centre po vsej Sloveniji

1. 6. 2020

V petek, 8. maja, je zaživel najsodobnejši Telekomov center, in sicer v nakupovalnem središču Aleja v Ljubljani. V ponedeljek, 18. maja, pa smo ponovno odprli tudi Telekomov center v Slovenj Gradcu. Odprta so tudi prodajna mesta naših pooblaščenih prodajalcev po vsej Sloveniji.

Seznam Telekomovih centrov in njihov delovni čas je na voljo na: https://www.telekom.si/info-in-obvestila/prodajna-mesta/telekomovi-centri.

Obiskovalce prosimo, da v prodajne centre vstopate z masko oz. drugo zaščito, ki prekriva usta in nos, ter spoštujete medosebno razdaljo. Ob vhodu v prostor so na voljo tudi razkužila, kamor vas bodo usmerili naši zaposleni, ki skrbijo za to, da se spoštujejo vsi potrebni preventivni ukrepi.

Priporočamo brezstično plačevanje in plačilo z VALÚ-jem.

Zagotovili smo redno razkuževanje površin, razstavljenih mobitelov in druge opreme.

TC_Navodila_covid_infografika-V4

Še vedno smo vam na voljo tudi prek vseh digitalnih kanalov, na brezplačni številki 080 8000 in e-naslovu info@telekom.si.

Svoja naročniška razmerja lahko enostavno urejate tudi v Mojem Telekomu, nakup pa opravite v E-trgovini.

Dodatno smo vam na voljo tudi prek videoklica v aplikaciji Viber ali Whatsapp. Navodila za videoklic prek mobilne aplikacije najdete tukaj.

Če potrebujete tehnično pomoč, so vam na voljo svetovalci na brezplačni številki 080 1000, prav tako lahko kontaktirate digitalnega svetovalca Maksa.