Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

V televizijsko programsko shemo smo dodali športne programe ponudnika Arena Sport

24. 7. 2020

Obveščamo vas, da z današnjim dnem, 24. julija 2020, v televizijsko programsko shemo vključujemo športne programe novega ponudnika vsebin na slovenskem trgu, Arena Sport. Tako so naročnikom televizije Telekoma Slovenije (IPTV) odslej na voljo trije novi TV-programi s privlačnimi športnimi vsebinami: Arena Sport 1, Arena Sport 2 in Arena eSport.

Vsi trije programi (Arena Sport 1, Arena Sport 2 in Arena eSport) so v promocijskem obdobju, ki traja do 31. 10. 2020, na voljo vsem naročnikom televizije Telekoma Slovenije, saj so vključeni v vse programske sheme (Osnovna, Mini, Standard in Mega HD).

Novi programi so na voljo tako v ločljivosti HD kot tudi SD in so umeščeni na naslednja programska mesta:

  • Arena Sport 1 (HD) je na voljo na programskem mestu 510,
  • Arena Sport 2 (HD) je na voljo na programskem mestu 511,
  • Arena eSport (HD) je na voljo na programskem mestu 512,
  • Arena Sport 1 (SD) je na voljo na programskem mestu 513,
  • Arena Sport 2 (SD) je na voljo na programskem mestu 514 in
  • Arena eSport (SD) je na voljo na programskem mestu 515.

Naročniki televizije Telekoma Slovenije boste tako lahko spremljali košarkarske tekme lig NBA, ABA in ABA 2, VTB, NCAA in lige prvakov Fiba, tekme velikih rokometnih tekmovanj v moški in ženski konkurenci (EHF Champions League ter evropsko in svetovno prvenstvo v rokometu), hokejska svetovna prvenstva za moške ter tekme profesionalne ameriške nogometne lige MLS, dveh južnoameriških pokalov (Copa Libertadores in Copa Sudamericana), švicarske lige Super League, norveške lige Eliteserien in druge. Superzvezdniške nogometne okrepitve prihajajo s sezono 2021/22, ko bosta na Areni Sport vsaj dve nogometni ligi velike evropske peterice.

V dogovoru s ponudnikom vsebin je decembra letos predviden vklop še enega športnega programa − Arena Fight, na katerem bo mogoče spremljati borilne veščine.