Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

V Telekomu Slovenije svojim naročnikom mobilnih paketov zaradi današnjih motenj v delovanju mobilnih storitev podarjamo 5 GB prenosa podatkov

11. 9. 2019

Zaradi občasnih motenj v delovanju mobilnih storitev, do katerih je prihajalo danes med 14.05 in 17.30, se v Telekomu Slovenije svojim uporabnikom iskreno opravičujemo. Zato v znak opravičila vsem naročnikom mobilnih paketov v septembru podarjamo 5 GB prenosa podatkov.

V Telekomu Slovenije se zavedamo, da je zanesljiva in brezhibna komunikacija v današnjem času izrednega pomena ter da naši uporabniki pričakujete dosegljivost kjerkoli in kadarkoli. Žal pa se tudi pri najsodobnejši tehnologiji še vedno lahko zgodi, da se v določenih okoliščinah obnaša drugače kot si želimo in pričakujemo. V tovrstnih primerih se trudimo, da vsako situacijo čim hitreje normaliziramo. Danes je v našem omrežju prišlo do medsebojnih motenj med sistemi IP transportnega omrežja, ki se sicer dopolnjujejo.

Da smo celovit in zaupanja vreden partner, se trudimo prav vsak dan, saj za nemoteno delovanje omrežja skrbimo tako na terenu kot v nadzorno-operativnem centru in podpornih operativnih tehničnih ekipah. S pomočjo najsodobnejše tehnologije in opreme 24 ur na dan in vse dni v letu pozorno spremljamo delovanje vsakega elementa omrežja.

Hvala, ker nam zaupate. In hvala, da delite svoje zgodbe v prvem omrežju v Sloveniji. Vaš Telekom Slovenije